REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Sinead O'Connor a ajuns la spital: „Nu are rost să trăiesc fără fiul meu”

Sinead O'Connor a ajuns la spital: „Nu are rost să trăiesc fără fiul meu”

Replica API 17 ianuarie 2022 | 15:08 3746

Sinead O'Connor le-a transmis fanilor că merge la spital, pentru a primi ajutor specializat. Anterior, ea a postat o serie de mesaje prin care anunța că vrea să-și urmeze fiul, care s-a sinucis.

Sinead O'Connor

Sursa foto: Twitter/ CNN International

"Am decis să-mi urmez fiul. Nu are rost să trăiesc fără el. Tot ce ating, stric. Trăiam doar pentru el. Și acum a plecat", a scris cântăreața pe un cont de Twitter neverificat, conectat contului ei oficial, scrie antena3.ro.

O'Connor, care a fost deschisă în legătură cu propriile ei lupte mentale și gânduri de sinucidere în trecut, a mai spus că s-a simțit ”pierdută” și s-a învinuit pentru moartea fiului ei adolescent.

Ulterior, cam o oră mai târziu, artista le-a cerut scuze fanilor pentru postările ei alarmante și i-a asigurat că va căuta asistență medicală.

"Îmi pare rău. Nu ar fi trebuit să spun asta. Sunt cu polițiștii acum, în drum spre spital. Îmi pare rău că am supărat pe toată lumea", a postat ea.

"Sunt pierdută fără copilul meu și mă urăsc. Spitalul va ajuta un timp. Dar îl voi găsi pe Shane. Aceasta este doar o întârziere," a adăugat.

Reprezentanții lui O'Connor au refuzat să comenteze această problemă cu CNN.

Cadavrul lui Shane O'Connor a fost descoperit mort pe 7 ianuarie, la două zile după ce acesta a dispărut, a confirmat sâmbătă pentru CNN compania de management a cântărețului.

O'Connor i-a anunțat moartea pe Twitter, spunând că ”frumosul” ei fiu ”a decis să pună capăt luptei sale pământești”.

”Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor, lumina vieții mele, a decis să pună capăt luptei sale pământești astăzi și este acum cu Dumnezeu”, a scris ea. "Fie ca el să se odihnească în pace și să nu-i urmeze nimeni exemplul. Copilul meu, te iubesc atât de mult. Te rog să fii în pace," a adăugat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai daca nu are rost stii ce trebuie sa faci!
2
0
boule vezi habar nu ai de muzica daca nu asculti decit manele
3
3
tot aratati pe ciudata asta chelioasa unflata nu avem noi destui ciudati
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369