REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Sinead O'Connor, gest bizar la înmormântarea fiului. Ce i-a lăsat în sicriu

Sinead O'Connor, gest bizar la înmormântarea fiului. Ce i-a lăsat în sicriu

Replica API 19 ianuarie 2022 | 00:00 1617

Sinead O’Connor (55 de ani) și-a înmormântat fiul pe 15 ianuarie, după ce Shane a fost găsit mort pe 8 ianuarie. Băiatul de 17 ani a fost îngropat la un cimitir din Dublin, iar mama sa a lăsat un obiect bizar în sicriul adolescentului, scrie click.ro.

Shane și Sinead O’Connor

La slujba de înmormântare au participat în jur de 50 de persoane, iar Sinead O’Connor a purtat un trening roz, așa cum a dorit Shane. Ceremonia a fost una hindusă, religia pe care o avea fiul cântăreței.

Sinead a mai făcut un gest care poate părea bizar: ea a lăsat câteva pachete de țigări în sicriul adolescentului, în caz că ”în Rai nu sunt”.

Ea a scris și un mesaj pe platforma Twitter: ”Tocmai ne-am luat rămas bun de la îngerul nostru, Shaney. A fost o ceremonie hindusă minunată. Lui Shane i-ar fi plăcut. Am pus câteva pachete de țigări în sicriu, în caz că în Rai nu sunt. I-ar fi plăcut și asta”.

Prieteni și membri ai familiei au participat la ceremonia din Dublin, iar unii au venit îmbrăcați în ținute de înmormânater hinduse. De altfel, Sinead și tatăl lui Shane, Donal Lunny, au cerut ca invitații să poarte haine colorate, conform thesun.co.uk. În fața casei funerale, a stat scris mesajul ”Te iubim cu toții, Shane Lunny”.

Shane O'Connor, găsit mort la două zile după ce a dispărut

Shane O’Connor a fost găsit mort pe 8 ianuarie, după ce a dispărut de la Spitalul Tallaght, din Dublin, cu două zi înainte. Băiatul se lupta cu probleme psihice. Cea care a confirmat moartea adolescentului de 17 ani a fost chiar Sinead, care a spus despre băiat că a fost ”lumina vieții mele”.

”Am identificat corpul fiului meu, Shane. O să am nevoie de timp pentru a îl plânge”, a spus Sinead.

Sinead, care mai are trei copii, a publicat un mesaj în care a spus: ”Frumosul meu fiu, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieții mele, a decis să pună capăt luptei sale pe Pământ și e acum alături de Dumnezeu. Fie ca el să se odihnească în pace și fie ca nimeni să nu îi urmeze exemplu. Băiatul meu, te iubesc atât de mult”.

Sinead O'Connor, internată de urgență cu o zi înainte de înmormântare

Sinead O’Connor s-a internat vineri, 14 ianuarie, după ce a recunoscut că se simte pierdută fără fiul ei. Cântăreața a avut o căderea nervoasă și a decis să apeleze la ajutorul medicilor. Ea le-a transmis fanilor că are nevoie de ajutor și că e foarte supărată după ce Shane s-a sinucis.

În același mesaj publicat pe Twitter, Sinead i-a transmis fostului ei partener, Donal Lunny, tatăl lui Shane, că băiatul l-a iubit enorm și că a fost un părinte bun.

Sinea O'Connor a învinuit spitalul pentru moartea lui Shane

Cântăreața, faimoasă pentru piesa ”Nothing Compares 2 U”, a mai declarat că vrea să dea în judecată spitalul de unde se afla internat fiul ei și a acuzat instituția că nu își asumă responsabilitatea pentru moartea lui Shane. ”Fie ca Dumnezeu să ierte statul irlandez, pentru că eu nu o voi face niciodată”, a spus Sinead.

Într-un comunicat dat presei, spitalul a spus însă că ”nu putem comenta cazurile individuale, fără a încălca codurile etice și politicile de confindențialitate”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102