REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Singurul om din echipa Vioricăi Dăncilă pe care Ludovic Orban îl ține în funcție: A fost consilier onorific al premierului şi mi-a explicat cu ce se ocupă

Singurul om din echipa Vioricăi Dăncilă pe care Ludovic Orban îl ține în funcție: A fost consilier onorific al premierului şi mi-a explicat cu ce se ocupă

Replica API 14 noiembrie 2019 | 02:27 321

Premierul Ludovic Orban a anunţat, marţi, că va continua colaborarea Guvernului cu fostul internaţional Gheorghe Popescu, pentru Campionatul European din 2020, potrivit news.ro.

"M-am întâlnit ieri cu Gică Popescu, care a fost consilier onorific al primului ministru şi care mi-a explicat cu ce se ocupă, e un fel de CEO pe partea proiector necesare pentru Campionatul European de fotbal şi am luat decizia să continui colaborarea cu Gică Popescu. Evident nu are culoare politică, s-a implicat în proiectul acesta, pentru că trebuia cineva care venea un pic din exteriorul administraţiei ca să împingă lucrurile înainte şi să le vadă dintr-o prespectivă. Am rămas foarte plăcut surprins că a început să cunoască foarte multe detalii tehnice, chestiuni de contractare, de stadii de lucrări şi ca atare vom continua colaborarea. Sigur, preşedintele comitetului inter ministerial, din ce am înţeles, este este ministrul Tineretului şi Sportului şi sunt convins că împreună vom pregăti toată lucrurile pentru campionatul european", a declarat Orban.

Prim-ministrul a precizat că Executivul pe care îl conduce se va asigura că toate lucrările în vederea organziării Euro-2020 se vor încheia la timp.

"La Stadionul Dinamo nu este reglementată situaţia juridică. Sunt trei stadioane, Rapid, Ghencea şi Arcul de Triumf, care sunt realizabile. Din discuţiile pe care le-am avut, este posibil ca la momentul derulării Campionatul European cel puţin două să fie în stare de funcţionare, nu finalizate integral, dar cu tot ceea ce ţine de terenul de joc, de vestiare. Cu calea ferată e un mic blocaj pe care sunt convins că îl vom depăşi. De asemenea, proiectul celor 400 de baze sportive aferente e un proiect care se va derula şi care este finanţat. Dintre investiţii acestea rămâne problema investiţiei de la Stadionul Dinamo. Am văzut că mai sunt discuţii cu galeria rapidistă, care este supărată că sunt 4.000 de locuri în minus. Aşa a gândit proiectantul, acum nu pot eu să mă apuc să schimb proiectul la jumătatea drumului, ca să mai pun 4.000 de locuri. Oricum, dacă o să ajungă în Liga 1 şi vor juca în cupele europene sau la derbiuri, pot folosi stadionul naţional. Din perspectiva noastră, nu noi am semnat contractele, noi vom asigura tot ce este necesar constructorului pentru a finaliza lucrările la termen", a adăugat Orban.

Premierul Ludovic Orban şi viceprim-ministrul Raluca Turcan au participat, marţi, la instalarea în funcţie a noului ministru al Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PNL a ales gaina cu ouale de aur a lui Dinu Patriciu! Cat adevar!!! ..Vin ai nostrii pleaca-i vostrii, noi ramanem tot ca prostii...aia HOTI, astia HOTI, mama lor la toti... Daca asta inseamna exemplu de OM integru pentru PNL inseamna ca nea luat pe toti de prosti! Simplu: dati pe google, scrieti adina valean si dinu patriciu si.... sa vedeti muhaiaua cu trompa toata bagata-n caraimanul lui patriciu, adica bani furati de la noi toti si supti de motaneii multi ca astia doi: adina valean si crin antonescu!!!
1
0
Pai ce spunea PNL-ul si tipa Rares Bogdan din Toti bojocoo! N-o sa vedeti in guvernarea PNL traseisti, incompetenti, oameni cu probleme penale...Nu veti vedea oameni asupra carora sa planeze cea mai mica umbra de indoiala..Oameni integrii! Si ce vedem noi ca promoveaza si PNL la fel ca PSD! Acum doua zile o trimit in UE comisar european pe Adina Valean, nevasta lui Crin Antonescu si pupila lui Dinu Patriciu. La ICR numeste PNL un secretar de stat plagiator, acum un condamnat penalal...si este doar inceputul!
6
1
Puscarias in functie ONORIFICA !? Alo, d-le Orban: Ce si pe cine promovati si mentineti in functii ?! Incredibil ! Rusine!
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920