REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

SINUCIDERE în Portul Tomis: Liliana Nicolescu s-a spânzurat pe o ambarcaţiune despre care spunea că e a „unchiului”

SINUCIDERE în Portul Tomis: Liliana Nicolescu s-a spânzurat pe o ambarcaţiune despre care spunea că e a „unchiului”

Replica API 25 mai 2016 | 00:27 366

Găsită de fiul amantului?

Găsită de fiul amantului?

Liliana Cateluţa Nicolescu

Nenorocire în Portul turtistic Tomis! Oamenii legii au fost puşi pe jar, luni seara, de un apel care anunţa un suicid pe o navă! Gestul extrem al Lilianei Cateluţa Nicolescu ridică multe semne de întrebare! Aceasta a fost găsită spânzurată în cabina unei ambarcaţiuni din Portul Tomis, de către un tânăr, care ar fi, potrivit informaţiilor noastre, fiul amantului ei. Din câte se pare, femeia l-ar fi sunat pe bărbat şi i-a spus să vină urgent la faţa locului, după care a recurs la gestul extrem.

Femeia găsită spânzurată pe un velier din Portul Tomis, Liliana Cateluţa Nicolescu, lucra la Colegiul Comercial Carol I. Potrivit informaţiilor noastre, aceasta ocupa funcţia de laborant tehnician fizică – chimie şi era în respectiva unitate de învăţământ de 15 ani. Potrivit directorului unităţii de învăţământ, Liliana Nicolescu, a fost la serviciu în cursul zilei de luni, 23 mai, şi nu ar fi dat semne că ar fi vrut să recurgă la un asemenea gest.

„A fost ok, normală, a făcut ce avea de făcut, a venit la program, nu a dat nici un semn că ar fi ceva în neregulă cu ea. Regretăm cele întâmplate şi transmitem condoleanţe familiei”, a declarat, pentru „Replica”, Adriana Dima, directorul Colegiului Comercial Carol I. Cadrele didactice susţin că Liliana Cateluţa Nicolescu avea un singur copil, o fată, plecată în străinătate. Şi soţul ei se află la muncă, în afară. Velierul Cosana, acolo unde şi-a pus capăt zilelor, ar aparţine unchiului ei, Victor Amariei, şi femeia mergea frecvent pentru a avea grijă de ambarcaţiune.

„Eu nu ştiu să fi avut vreo ambarcaţiune. Am auzit că era a unchiului, aşa o fi. Nu ştiu ce făcea în timpul liber, doar că se plimba cu bicicleta, pentru că ne-am mai întâlnit”, a mai spus Adriana Dima. Însă, potrivit informaţiilor noastre, victima ar fi fost destul de tristă întrucât avea familia departe, dar ar fi fost implicată şi într-o relaţie extraconjugală. Astfel, în seara de luni, Liliana şi-ar fi sunat amantul căruia i-ar fi spus să vină de urgenţă la velier. Bărbatul a ajuns, împreună cu fiul său, acesta din urmă intrând primul în cabină şi descoperind imaginile macabre.

Amintim că, pe 23 mai anul curent, în jurul orei 21.00, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi despre faptul că în Portul Turistic Tomis, în cabina unui velier, se află spânzurată o femeie. Lucrătorii de Poliţie au identificat persoana ca fiind Liliana Cateluţa Nicolescu, care prezenta vânătăi în formă de zale de lanţ la nivelul gâtului, iar pe corp nu prezenta leziuni. Oamenii legii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment. Trupul neînsufleţit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. Potrivit anchetatorilor, nu există alte suspiciuni.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614