REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Sirianul găsit mort în portbagajul maşinii: autorităţile fac apel la populaţie

Sirianul găsit mort în portbagajul maşinii: autorităţile fac apel la populaţie

Replica API 15 aprilie 2015 | 22:38 125

Moarte învăluită în mister

Moarte învăluită în mister

Haj Saleh

Ancheta continuă în cazul sirianului găsit decedat în portbagajul unui autoturism cu numere de Constanţa. În acest scop, oamenii legii solicită ajutorul celor ce l-au văzut şi pot da informaţii. “Poliţia Capitalei şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti solicită sprijin de la persoanele care au cunoştinţă despre bărbatul din imagine, care a fost dat dispărut la finele anului 2014 şi găsit în ziua de miercuri, decedat, în portbagajul unui autoturism. Bărbatul, victima infracţiunii de omor, se numeşte Haj Saleh, de 52 de ani”, se arată într-un comunicat de presă. Cei care l-au văzut şi pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Reamintim că, în cursul zilei de miercuri, 8 aprilie, câţiva muncitori care efectuau lucrări la refacerea trotuarelor, în cartierul Pantelimon din Bucureşti, au dorit să mute o maşină cu numere de Constanţa, CT 18 PER, care era parcată acolo de vreo două luni (după cum susţin martorii), în apropiere de Secţia 9 de Poliţie Bucureşti. În momentul când s-au apropiat de autovehicul şi l-au mişcat, un miros insuportabil a străpuns aerul. Atunci, aceştia au sunat la 112. Oamenii legii au ajuns la faţa locului şi au deschis portbagajul, găsind un geamantan şi o pereche de cizme pline de sânge. În geantă se afla trupul neînsufleţit al unui bărbat, aflat în stare avansată de putrefacţie, aşezat în poziţia fetusului, cu genunchii la gură. Din câte se pare, acesta era îmbrăcat în costum. Precizăm şi faptul că Moustaffa Haj Saleh fusese dat dispărut de familie de la finele anului 2014. În plus, autoturismul respectiv, care aparţine lanţului hotelier Perla - Majestic, era folosit de acesta, dar apărea ca dispărut tot din decembrie 2014. Bărbatul era stabilit în România cam de 15 ani şi locuia atât în Bucureşti, cât şi în Constanţa, în cadrul ansamblului rezidenţial Phoenicia din Mamaia Sat. Afaceristul era cunoscut drept unul dintre principali furnizori de bunuri pentru lanţul Perla – Majestic, dar derula şi alte afaceri cu Mohammad Murad, cât şi alţi afacerişti. Se pare că Moustaffa provenea dintr-o familie înstărită, o parte din ea fiind stabilită în Dubai. Cu toate acestea, după cum a declarat Murad, banii câştigaţi de el se duceau undeva, dar nu se ştie unde pentru că nu investea în nimic. În plus, Moustaffa se pare că era un împătimit al jocurilor de noroc. Astfel, nu este exclusă nici ipoteza că ar fi rămas fără bani şi s-a împrumutat, fiind presat de datorii. Un alt detaliu a ieşit la iveală în cursul zilei de vineri, 10 aprilie, şi anume că afaceristul avea o relaţie extraconjugală, cu o femeie tânără, de până în 30 de ani, din Constanţa. Atât amanta, cât şi soţia sirianului au fost audiate de Poliţie. Menţionăm că pe depozitul lui din Constanţa este pus sigiliu de către Poliţie.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218