REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Sistemul de îmbarcări, blocat la nivel global. Aeroportul Otopeni nu este blocat, dar pot apărea întârzieri

Sistemul de îmbarcări, blocat la nivel global. Aeroportul Otopeni nu este blocat, dar pot apărea întârzieri

Replica API 23 iunie 2018 | 00:00 203

Sistemul de îmbarcări, blocat la nivel global. Aeroportul Otopeni nu este blocat, dar pot apărea întârzieri

Transportatorul aerian naţional Tarom a anunţat sâmbătă că Sistemul global SITA (Departure Control System) este indisponibil la nivel mondial, iar compania de stat subliniază că, din această cauză, vor exista întârzieri pe toate cursele. Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a precizat însă că sistemul SITA a fost şi este funcţional pe aeroportul Henri Coandă, iar activitatea acestuia nu a fost afectată.

UPDATE Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) anunţă că sistemul SITA a fost şi este funcţional pe aeroportul Henri Coandă, iar activitatea acestuia nu a fost afectată, după ce Tarom a anunţat că sistemul SITA este nefuncţional la nivel global şi că vor exista întârzieri la toate cursele aeriene.

”Eventuale disfunctionalităţi ale SITA pe plan global au putut afecta, însă, activitatea unor companii aeriene”, mai precizează CNAB.

Transportatorul aerian naţional Tarom a anunţat sâmbătă că Sistemul global SITA (Departure Control System) este indisponibil la nivel mondial, iar compania de stat subliniază că, din această cauză, vor exista întârzieri pe toate cursele.

Citeste mai mult pe RTV.NET.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prietene cred ca ai o problema la cap. Te rugam noi frumos.... apuca-te de munca ca incepi sa vorbesti prostii.
0
0
daca pui pe Satana sef ai intarzieri,pai ce sistem este al care controleaza toate zborurile si inca campania asta de strangere de sange pentru vampiri,se da si o masina pt 450 ml sange pur de om
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367