REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Situația se PRECIPITĂ, în Piața Victoriei: Circulația a fost INTERZISĂ spre sediul PSD

Situația se PRECIPITĂ, în Piața Victoriei: Circulația a fost INTERZISĂ spre sediul PSD

Replica API 10 august 2019 | 00:28 578

Circulația pe Șoseaua Kiseleff, unde este sediul central al PSD, este, la momentul transmiterii știrii, restricționată, în Capitală, până la intersecția cu Strada Arhitect Ion Mincu, din cauza protestului anunțat în Piața Victoriei, anunță reprezentanții Poliției Capitalei. La intrări vor fi instituite și filtre.

Jandarmii au instalat deja în Piața Victoriei dispozitivele inițiale de delimitare a spațiului în care se va protesta.

"Aceste panouri de protecție, cum le spunem noi, au rolul de a limita pe cât posibil ca celelalte activități cotidiene care se desfășoară în acest nod rutier foarte important din Capitală să decurgă în mod firesc. În mod gradual, vor intra și efective de jandarmi, acele patrule de dialog pe care vi le menționam. În punctele principale de acces către Piața Victoriei vor fi instalte filtre, cu rolul de a monitoriza persoanele care intră, de a le verifica pe cele care au asupra lor bagaje voluminoase care au anumite recuzite deosebite. Rolul acestor filtre, să fiu foarte bine înțeles, este acela de a preveni pătrunderea în zona în care va avea loc adunarea publică, în zona în care se vor afla cu obiecte periculoase, cu obiecte care pot pune în pericol siguranța cetățenilor", a declarat Georgian Enache, reprezentant al Jandarmeriei Române, conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@2203 mai partaitule ,mai hastag agramat ,ti-am mai dat intalniri dar tu fricos cufurit te-ai facut ca ploua mai prostane,ia mai suge tu pwla tuturor pizdeilor pana iti pocnesc falcile!
1
1
hai sa ne intalnim sa-ti indes in lumea reala cacatul in gatlejul ala de pesedist jegos !!! Iar pt. pzdist multa muie cu forte mult cacat. De orice fel dar moale sa fie !!!
2
4
@1927 astia ca tine care trimit bani in tara doar incurajeaza consumul plusvaloarea este data de munca ,scoti materia prima si o transformi in produs finit asa ca vino in tara si munceste pe branci la o firma chiar a ta si produ ceva ,dar tu dai din gura ca altceva nu stii !Diaspora in esenta este o forma de egoism sofisticata sa-mi fie bine mie de ceilalti mi se falfaie!
7
4
MUIE PSDului!
7
8
Cei care muncesc in afara trimit banii in tara, contribuind astfel la plus valoare. Unii dintre cei plecati afara sunt eminente care nu-si au loc datorita unora ca tine. Sunt si romani morali, educati si care au verticalitate.
9
5
N-ai vrea, pizdo, sa incepi cu mine? Lasa un numar de telefon si te caut eu. Sa-mi arati barbatul din tine, purtatorule de OB.
8
4
om de cacat la 1637-e o rusine ptr. univers existaenta ta. pe langa exterminarea psdistilor vom distruge si adn ul simpatizantilor lor. moarte intruparilor diavolilor pe pamant
2
11
mai javre mincinoase mancati cacat cu lopata, vreti autostrazi, scoli ,spitale dar munciti si platiti impozite afara ,va laudati ca sunteti peste 5 milioane, pai atunci de unde pwla MEA SA FIE BANI IN TARA MAI LABE TRISTE pentru ceia ce vreti pensii scoli spitale autostrazi Apropo pe vremea lui basanau taceati ca cacatii in iarba cand se taiau spitale pensii ,salarii scoli si voi migrati in masa in Europa . Bai ipocritilor mai uitati-va in oglinda ,mai gaditi-va la ce spuneti bashini hastagiste !
7
6
sa pish pe totzi pzdistii pomanagi, hotzi, incompetenti... si nu mai are dictionaru cuvinte... o rosie 2,5 lei.... un pensionar aservit avea salar 3000 lei, are pensie 4200 lei... impuscati toti pzdistii si inca 100 000 in plus, de exemplu, ca sa nu se mai intample
10
18
Comunistii simt sfarsitul.
18
13
javra nomber one klaus impreuna cu limbistii lui.Sugeti pula cu cacat muie in gura la greu.
15
21

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218