REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Situaţia Spitalului Căi Ferate, reclamată la DNA!

Situaţia Spitalului Căi Ferate, reclamată la DNA!

Replica API 13 martie 2018 | 22:27 474

ANAF a pus sechestru pe aparatură

ANAF a pus sechestru pe aparatură

Situaţia Spitalului Căi Ferate Constanţa a devenit subiect interesant şi pentru presa centrală. Faptul că, într-unul din mandatele de primar ale lui Radu Mazăre a fost înstrăinat, prin hotărâri de Consiliu Local Municipal, terenul aferent acestui spital, deşi terenul aparţinea Ministerului Transporturilor, este un mega-subiect, pe care ar trebui să îl cerceteze şi procurorii. Numai că, susţin sindicaliştii din spital, o plângere la DNA a fost depusă în ianurie 2018. “De la Bucureşti, cazul a fost trimis spre soluţionare la Constanţa. Iar la Constanţa răspunsul a venit: cauza a fost clasată, pe motiv că plângerea privind înstrăinarea terenului a fost formulată tardiv”, ne-au declarat sindicaliştii. Însă, ei nu renunţă şi mai depun o plângere, tot la DNA. Asta pentru că se tem că în curând spitalul nu va fi doar „spitalul care a rămas fără un teren”, ci nu va mai fi deloc acest spital!

„Situaţia financiară a spitalului este grea, pentru că avem datorii la ANAF, datorii istorice, la care s-au adăugat penalităţi la penalităţi... Este anormal, în condiţiile în care statul acordă scutiri unor firme private, dar spitalului său – nu. Cum e posibil ca ANAF, instituţie de stat, să pună sechestru pe bunurile unei alte instituţii a sa? Da, Spitalul CF are sechestru pe aparatură. Şi avem aparatură bună: osteo modern, mamograf modern”, mai spun sindicaliştii.

Însă, istoria spitalului şi a terenului este mult mai complexă, iar intenţia Consiliului Judeţean Constanţa de a prelua o clădire a acestei unităţi este văzută tot ca un demers de închidere a Spitalului CF: „Credem că planul este să se închidă întreaga reţea de spitale CF, căci acest lucru nu se petrece doar la Constanţa”, au mai spus sindicaliştii.

Alexandra CUCU

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/scheletul-din-dulapul-spitalului-cf-constanta-un-manager-numit-politic-a-rezistat-o-zi-si-a-demisionat-345079/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felix Stroe stie de ce, escrocul asta psdist a fost presedinte de sedinta a clm cta cand sa facut trocul asta penal
1
0
Ce prosti sunt astia sora mea ...nu si-au dat seama ca tu trimiti mesajele ...dar stai linistita ca le spun eu acum
1
0
Ba nu sub-estima pe vice e codos mortal a lucrat si eliminat pe caracostea, floriana, pufta, fofanaua, turcul demir, cobuz, silviu mai putin victor ca nu are voie. Concluzia: in ce face e BUN, poate CEL MAI BUN.
2
8
pacat de singele varsat tilhari au fugit
1
0
situatia intregii Romanii trebuie reclamata la DNA!
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614