REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Situaţie absurdă la Fundaţia Kart: copiii fac naveta din Constanţa la Bucureşti sau Târgu Secuiesc pentru antrenamente

Situaţie absurdă la Fundaţia Kart: copiii fac naveta din Constanţa la Bucureşti sau Târgu Secuiesc pentru antrenamente

Replica API 7 aprilie 2016 | 00:00 252

Litigiu cu Palatul Copiilor

Litigiu cu Palatul Copiilor

Situaţia Fundaţiei Kart este în ceaţă! În orice clipă se aşteaptă ca instituţia să fie evacuată din cadrul Palatului Copiilor care, conform lui Gigel Băcioiu, refuză orice tip de colaborare. Mai mult, copiii sunt nevoiţi să se deplaseze în alte oraşe pentru antrenamente, iar asta pentru a nu rata participarea la Campionatul Naţional de Karting ce va avea loc la mijlocul lunii aprilie.

Nici vorbă de soluţionarea cazului în ceea ce priveşte Fundaţia Kart! Deşi a apelat la toate instituţiile ce îl puteau ajuta, Gigel Băcioiu se agaţă de ultima speranţă. Noul prefect! „Sediu nu există să ne mutăm, pentru că pista de karting nu se poate muta peste noapte. Nu există, cel puţin în Constanţa. Iar din momentul de faţă am pierdut toate procesele cu ei (Palatul Copiilor - n.red.). Acum, cu înlocuirea prefectului, să încerc să mai fac un memoriu, o petiţie. Să vedem ce se va întâmpla”, a susţinut Gigel Băcioiu, vicepreşedintele fundaţiei Kart. Nu a încetat nici să trimită adrese către Palatul Copiilor, poate, poate va reuşi să obţină un rezultat favorabil. Dar, în zadar!

„Am depus ultima oară o adresă către dânşii, a trecut peste o lună de zile de când le-am solicitat un protocol de colaborare. Exact cum scrie în lege. Am depus lângă adresa respectivă să ne invite la consiliul de administraţie. M-a invitat şi nu s-a pus absolut deloc în discuţie în prezenţa mea situaţia noastră şi cam ce dorim. Avem şi acordul ministerului de resort, din partea direcţiei de activităţi şcolare pentru încheierea colaborării. Pe 22 martie s-au împlinit cele 30 de zile şi nu am primit nici un răspuns”, a conchis Băcioiu.

Situaţia este cu atât mai dificilă cu cât copiii sunt nevoiţi să „migreze” dintr-un oraş în altul pentru a se putea antrena, mai cu seamă că pe 15 aprilie va avea loc Campionatul Naţional de Karting, de la care nu trebuie să lipsească. „Am fost cu copiii la Bucureşti, am făcut antrenamente, la Târgu Secuiesc să facem alte antrenamente şi teste. Cheltuielile le suportă clubul, dar şi o parte din părinţi, care plătesc cazarea. Începe campionatul pe 15 aprilie. Nu am mai făcut nimic aici, mi-e teamă să dau drumul la activitate pentru că nu ştiu ce se va întâmpla”, a adăugat Băcioiu.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367