REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Situaţie contradictorie la Valu: iată ce spun poliţiştii despre accidentul rutier în care UN JANDARM A MURIT

Situaţie contradictorie la Valu: iată ce spun poliţiştii despre accidentul rutier în care UN JANDARM A MURIT

Replica API 17 noiembrie 2017 | 00:00 448

Mister în jurul aspectului cum s-a produs accidentul rutier care a dus la decesul unui jandarm din cadrul Grupării Mobile, miercuri noapte. Dacă inițial se insinuase faptul că TIR-ul ar fi întors brusc pe linia continuă, cercetările au arătat că, de fapt, acesta se afla oprit în afara părții carosabile.

Conform informațiilor furnizate de oamenii legii, iată cum s-a petrecut, până la urmă, accidentul din localitatea constănțeană Valu lui Traian. La data de 15 noiembrie a.c., ora 19.40, un bărbat, de 41 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, a condus un autoturism pe DN 3 , dinspre localitatea Murfatlar către Constanța, iar la km 249+400 m, la ieșirea din localitatea Valu lui Traian, a intrat în coliziune cu un ansamblu auto, ce era oprit în afara părții carosabile. În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto.

Pe de altă parte, aseară scenariul producerii accidentului era cu totul altul: două maşini circulau în aceeaşi direcţie - spre Constanţa, când autotrenul a întors brusc. La volanul maşinii Peugeot înmatriculată CT 99 CTI se afla Nae Marius, jandarm în cadrul Grupării Mobile. Nae Marius n-a mai avut nici o şansă. Impactul a fost atât de violent, încât volanul maşinii strivite de TIR a zburat la 20 de metri distanţă.

Claudia CORBU

Citește și:

NENOROCIRE LA VALU, după ce un TIR ar fi întors peste linia dublă continuă. Şoferul decedat, UN JANDARM, tatăl a doi copii minori!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Draga Diana, 1. masina venea dinspre cta spre valu; 2. la impact masina a fost proiectata la o distanta de cativa metrii de locul impactului; 3. parcarea de la Patrutoiu are 2 cai de acces. Poate acum esti lamurita!
0
0
Eu am trecut pe acolo, am vazut masina facuta praf, pe mijlocul strazii exact unde incepe padurea, mai precis unde se fac mici la gratar, nu era in dreptul spalatoriei...daca tirul a iesit de la spalatorie, cum a ajuns masina tocmai la padure? Eu nu inteleg, practic masina s-a proptit in tir...si nu era in dreptul spalatoriei. Daca tirul intorcea din spalatorie spre Murfatlar, iar el venea dinspre valu spre cta, cum a intrat in stanga spate la tir? Si nu era in dreptul spalatoriei, eu am vazut unde era masina.
0
0
Va rugam pe cei in masura care au vazut sau cunosc mai multe sa nu stea degeaba si sa declare realitatea in mass media. Va rugam!
7
0
cine a vazut poate sa afaca sesizare la dna ,asta este fapt de coruptie
8
0
stiti voi sigur ca venea de la petrecere?? si daca venea intr-adevar de la petrecere aveti impresia ca toti beau si se urca la volan?? tirul a iesit din parcarea lui Patrutoiu si a vrut sa mearga spre Murfatlar...trebuia sa se asigure pt ca e si in panta si vizibilitatea e redusa...stiu asta pt ca stau in zona aia si e periculos...daca stii ca nu esti capabil sa faci astfel de manevre in siguranta stai frate acasa! Sper ca cei vinovati sa plateasca pt ca ar fi si cazul dupa atatea musamalizari...nu e prima si nici ultima....din pacate
7
1
cei care au vazut sa nu stea cu mainile in san!
12
0
Doamne oameni buni....mortul nu se mai poate apara...dar ce naiba faci cand vezi un tir? Accelerezi? Si eu conduc....si cand vad un tir casc ochii. Imposibil sa fi avut viteza regulamentara....nu ai cum sa te lovesti in halul ala daca aveai viteza regulamentara. Si helooo venea de la o petrecere. Vina este in egala masura a amandurora...
8
5
Daca nu stiti exact ce s-a intamplat, nu mai comentati aiurea. Macar abtineti-va si nu va mai aratati atat de tare invidia!
6
9
HAI SA FIM SERIOSI CATA VITEZA A AVUT JANDARMUL SI O DATA PLECAT DE LA PETRECERE CHIAR NU A BAUT NIMIC LA EI ESTE POSIBIL ORICE .... SUNT SI PUTIN FIGURANTI
3
11
La mijloc e vorba de bani si influente. Defapt la volanul TIR-ului a fost Patrutoiu Cristian, fiul patrolului, care are permisul suspendat din cauza alcoolului. Dar mao conteaza? Mortul este vinovat.
16
2
Niste nemernici, ati scos bietul om vinovat cand urmele de franare de pe mijlocul soselei dovedesc clar faptul ca a incercat sa evite coliziunea pe cat posibil insa nu a mai avut cum. Se vede clar ca masina este avariata in fata stanga, iar TIR-ul in spate stanga ceea ce inseamna ca bovina cu TIR-ul era in executia unei manevre de intoarcere. Nu mai exista legi in Romania, legea este facuta de ban.
21
2
Pina la urma nu a fost nici un tir ! Afost un OZN . Sau a fost un fulger . Sau o psihoza generala . In tara pixelului albastru ... orice este posibil . S I C T I R !
22
0
ce fel de rasturnare nu pot sa-mi dau seama,cum pot fi manjiti unii fara frica,rusineeeee,te pomenesti ca tirul nici nu era pe sosea,era in curte la spalatorie,cata prosteala pe fata.
18
1
Patratoiule cata spaga ai dat sa fie mortul vinovat?? Exista martori care au vazut tirul cum i-a taiat calea bietului jandarm, nenorocitule.
27
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218