REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Situaţie murdară la El Comandante: clienţii sunt primiţi în noua casă cu budele înfundate!

Situaţie murdară la El Comandante: clienţii sunt primiţi în noua casă cu budele înfundate!

Replica API 25 octombrie 2016 | 23:41 674

Se împute treaba!

Se împute treaba!

Un nou început, o altă situaţie sau s-a împuţit deja treaba? S-a terminat povestea cu spaţiul de la subsol care avea două ieşiri de urgenţă dar una dintre ele era încuiată pentru că dădea într-un restaurant, cu avizul de funcţionare ce trebuia eliberat de Primăria Constanţa şi, odată cu noua locaţie, s-a dat startul budelor înfundate. Vorbim despre marea deschidere de la El Comandante, care a dat cu mucii în… closet!

El Comandante şi-a anunţat marea deschidere la finele săptămânii trecute, vineri. Şi se pare că totul a fost impecabil după cum au spus cei prezenţi. Sâmbătă, însă, situaţia deja se… „împuţise”. Chiar dacă noua locaţie e pe bulevardul Tomis, lumea nu prea s-a înghesuit să-şi facă prezenţa. Dar toaletele tot arătau ca după bombardament. Pe lângă mizeria făcută de clienţi, nici instalaţiile nu au dat dovadă de prea mare eficienţă, dovadă stând vasele de toaletă pline ochi.

Prin urmare, bătălia de dădea pe o singură cameră de baie, în care poate că aveai şansa să respiri. Mai pe scurt putem spune că este vorba despre aceeaşi Mărie, cu altă pălărie sau poate că problemele sunt în curs de remediere. Cel puţin aşa ar fi normal. Amintim că El Comandante din Constanţa a intrat în „atenţia” publicului după tragedia din 2015, de la Colectiv, atunci când s-a pus problema ieşirilor din vechea locaţie, de la subsolul unei clădiri din Piaţa Ovidiu. Şi, sub mesajul că localul se închide în memoria victimelor de la Bucureşti, reprezentanţii au sperat că-şi mai rezolvă din nereguli.

Astfel, la scurt timp, a ieşit la iveală faptul că are probleme legate de autorizaţia de funcţionare, după cum au declarat reprezentanţii Primăriei Constanţa! Clubul fusese deja amendat prin septembrie 2015, de două ori chiar, dar nu îşi sistase activitatea pentru a se conforma solicitărilor pe care le-a primit din partea Corpului de Control al Primăriei Constanţa. Şi tot aşa, clubul a fost în centrul atenţiei până la deschiderea sezonului estival când s-a mutat pe plajă. Acum el funcţionează pe bulevardul Tomis, în locul fostului Lodge şi se pare că problemele continuă să fie prezente.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614