REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Situație SUSPECTĂ în cazul fetei care se presupune că s-a aruncat în Dunăre, la Cernavodă

Situație SUSPECTĂ în cazul fetei care se presupune că s-a aruncat în Dunăre, la Cernavodă

Replica API 13 noiembrie 2017 | 00:08 1071

Cazul tinerei despre care se presupune că s-ar fi aruncat în Dunăre a ridicat multe semne de întrebare. Cei din anturajul victimei, dar și cadrele didactice ale liceului unde fata frecventa cursurile susțin că nu ar fi avut nici un motiv să recurgă la așa ceva. Din contră, mulți o știu ca pe un copil bun, deștept, cuminte, cu rezultate extraordinare la învățătură. Totodată, anumite persoane chiar au precizat că li se pare o înscenare și că multe lucruri nu se leagă! Însă, există și alte opinii care spun că nu era chiar totul roz în viața ei, având în vedere că părinții sunt despărțiți, iar fata locuia doar cu fratele ei, în Constanța, în timp ce apartamentul pe care-l dețin în Cernavodă l-au închiriat.

Alarma s-a dat duminică, 12 noiembrie, în jurul orei 14.00. Teo Zamfir, în vârstă de 17 ani, ieșise cu niște colegi de la Liceul George Călinescu, dar și de la Traian, într-un club din municipiul Constanța. A revenit la domiciliu, iar duminică a s-a conturat suspecta ”poveste”. Se pare că tânăra, Teo Zamfir, a plecat de la domiciliu, la Cernavodă, iar o amică de-a ei ar fi primit un clip video, în care Teo ar fi precizat că vrea să se omoare (lucru ce nu a fost confirmat de anchetatori). Ulterior, acea amică a redistribuit filmulețul către tatăl minorei, iar acesta a plecat într-un suflet la podul feroviar de la Cernavodă, acolo unde i-ar fi găsit rucsacul. Și, de aici totul este încețoșat. Militarii din cadrul ISU Dobrogea au început căutările duminică, după care le-au reluat luni. Menționăm că Teo este elevă în clasa a XII-a la Liceul Teoretic „George Călinescu” Constanța și este cunoscută în rândul profesorilor și a colegilor ca o elevă eminentă, cu medie mare, care nu ar fi cauzat probleme la liceu, fără absențe. Mai mult, profesorii au precizat că nu a dat semne că ar fi supărată sau apăsată de alte probleme și nu a discutat niciodată că ar avea vreo situație nefericită la domiciliu.

Fata locuia în Constanța cu fratele ei

Ce este interesant se leagă de faptul că surse din cadrul anchetei nu exclud și alte posibilități care ar fi dus la dispariția acesteia, una dintre ele fiind că ar fugit sau poate că a fost răpită, iar filmulețul pe care l-ar fi trimis prietenei să îl arate familiei să fi avut ca scop inducerea în eroare pentru a se presupune că a fost un suicid. ”Un copil bun, cuminte, deștept, fără anturaje suspecte. Învăța bine, nu avea iubit... Nu era supărată, nu părea să aibă probleme... Este foarte ciudat ce se întâmplă”, au spus persoane din anturajul fetei. De cealaltă parte, există și ”voci” care spun că viața Teodorei nu era chiar roz și asta pentru că părinții ei sunt despărțiți. Mama a lucrat în Cernavodă, la un restaurant, după care s-a mutat în Constanța, unde se ocupa de manichiură cu gel. Apoi a plecat în America. Astfel, Teo a rămas în municipiu cu fratele ei, tatăl locuind în Cernavodă. Cercetările continuă.

C.C. L.C.

Citește și

https://www.replicaonline.ro/cautari-disperate-la-cernavoda-dupa-ce-o-tanara-s-ar-fi-aruncat-in-dunare-mesaj-video-335899/

https://www.replicaonline.ro/cautarile-pentru-fata-disparuta-in-dunare-la-cernavoda-reluate-335915/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Copii nu locuiesc singuri ci impreuna cu mama lor, o mama exemplara care si-a dedicat toata viata ei acestora. Nu este nimic ciudat ca o femeie sa isi creasca singura copii.
1
3
o curva de atentie care a plecat putin de acasa
2
13
Atentie la traficantii de sentimente.Tiganii din Medgidia ,Cernavoda ,Castelu sunt cei mai periculosi si se vorbeste ca si politia are procent.Oare o fi adevarat?
12
1
Copiii nu locuiau singuri in Constanta, mama acestora sta cu ei si intr-adevar este plecata in SUA dar in vacanta....
3
9

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367