REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Situație suspectă la Constanța. O fetiță a fost găsită pe stradă

Situație suspectă la Constanța. O fetiță a fost găsită pe stradă

Replica API 31 mai 2017 | 00:22 700

O fetiță a fost găsită de două persoane că umbla singură pe strada Andrei Mureșeanu din Constanța. Copila afost dusă la Centrul Psihologic Marea Neagră, unde reprezentanții au făcut un apel pe rețelele de socializare pentru a-i găsi familia. Totul a durat 50 de minute. Familia a fost alertată după ce fetița a fost recunoscută de mama unui coleg de la creșă. Și totuși… ce căuta copilul singur pe stradă?

La Centrul Psihologic Marea Neagră a fost adusă Sara, o fetiță veselă și care nu era speriată, de către două persoane care au găsit-o plimbându-se singură pe stradă marți, 30 mai. Cei de la centru au alertat imediat organele de poliție. Un apel la 112 a fost înregistrat la ora 14:10 de la o persoană care ar fi găsit fetița în cauză pe strada. Un echipaj de la Secția 4 politie a ajuns la fața locului și a condus toate persoanele la sediul secției de poliție conform procedurilor în astfel de situații. Au fost contactați și reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului pentru clarificarea situației de fapt și luarea măsurilor legale.

Potrivit reprezentanților de la centru, mobilizarea pe rețelele de socializare a dat roade într-un timp foarte scurt. În doar 50 de minute, au fost contactați de părintele unui copil cu care fetița este colegă la creșă, recunoscând-o din fotografiile postate. A fost contactată mama copilei de către cea care a recunoscut-o și familia s-a prezentat la centrul psihologic. Cei de la centru spun că fetița era veselă, râdea și spunea că mama a plecat cu trenul și tatăl este la țară. Mama și reprezentanții de la Protecția Copilului s-au prezentat la secția de poliție.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a plecat de la gradinita de capul ei, atata tam tam
2
1
mamasa plimba catelu si nu a bagat de seama ca copilu nu mai este cu ea, sau a ramas de vorba cu domn Juan ca deseara vrea sa faca antrenament ....
2
4
Ce gradinita?
2
0
banuiesc si eu ca a plecat de la cresa dupa pranz.Doamnele atitente de acolo sunt fermecate rau , in special Tatiana.
2
0
Dar de unde stiti ca "aia nu e mama,pentru ca si-a lasat copilul pe strada" ? Copiii sunt copii,e nevoie de o mica clipa de neatentie din partea cuiva si a disparut ! Pacat ca nu s-a scris si cum de era pe strada,dar am o banuiala ca a plecat de la gradinita ,cresa la pranz ,cand se face vanzoleala pentru ca unii parinti isi iau copiii acasa dupa masa de pranz . Se poate ,se intampla. Bine ca nu a patit nimic , si acum e acasa sau urmeaza sa ajunga .
9
4
nu jurnalistii trebuie sa afle asta, ci politia, tinere.
2
3
Deci nu am inteles care este motivul pt care fetita bantuia singura pe strada. EXACR ESENTIALUL nu au reusit sa.l surprinda prostii astia.
5
3
Copil vesel,cu imaginatie bogata,o lume din poveste!!.sa speram cu nu urmeaza din partea parintilor ,,altoirea" cu vreo bataie,in scop preventiv ci,cu explicatii si mai multa supraveghere
2
1
Ptr anonim Daca e adevarat ce spui atunci,sa anunte si redactia ca s-a incheiat cu bine cazul copilei.
3
0
Si-a gasit familia intru-un final!!
2
0
si pisica isi creste puisori ,,,dar MAMA unui copilas,,cea mai mare bogatie si avere sunt copii.....Nu Banu.
2
1
Poate o familie va infia acest copil ca sa nu ajunga in centru de plasament.
2
6
Aia nu e mama,care si-a lasat copilul pe strada si a plecat!
1
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218