REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Situație tensionată la Botoșani - Liviu Dragnea, așteptat cu huiduieli

Situație tensionată la Botoșani - Liviu Dragnea, așteptat cu huiduieli

Replica API 19 aprilie 2019 | 00:00 195

Liviu Dragnea

Viorica Dăncilă, alături de Liviu Dragnea în turneu! Liderul PSD se află vineri la Botoșani, unde va susține, începând cu ora 14.00, o conferință de presă. Premierul și mai mulți miniștri vor fi alături de Liviu Dragnea, anunță Realitatea Tv.

Primii protestatari și-au făcut apariția. Ei au în mână pancarte anti-PSD.

„Veniți cu noi, vă fură și pe voi”, „PSD, ciuma roșie” strigă protestatarii, potrivit presei locale.

Jandarmii sunt la fața locului pentru a calma spiritele între protestatari și susținătorii liderului PSD.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca faceau ce trebuie nu erau huiduiti. Numai balbaieli tampenii si hotii. Lipsa de comunicare, lipsa de cunostinte economice. Dar prezenti in prostie. Pacat, cred ca nu au inteles de ce i-a votat lumea in 2016.
0
2
O natie de cretini, adta am ajuns. Suntem pro sau contra. Nu mai functioneaza libera alegere, liberul arbitru. Raman stupefiat cat de indocrinati sunt cate unii. Sunt atat de perversi si masochisti incat iubesc din rarunchi regresul. Aceasta natie se autodistruge. Vedem in hoti modele, perversii sunt proslaviti, iar prostie ridicata la rang de arta. Incuiati la minte am fost, vesnici dobitoci ramanem. Unii ar trebui sa nu aiba mostenitori, ajung atatia prosti, atat de multi!
0
0
Doi-trei cretini care urla intorsi cu cheia se gasesc oriunde. Credeti ca ciolannis-sase-case e iubit peste tot? Doar ca votantii PSD au bun-simt si nu se dau in spectacol de prost gust. Ei merg la vot si pun stampila unde trebuie, spre disperarea pupincuristilor de serviciu care fac coada la curul hotului de case... Atentie, sa nu faceti atac cerebral!
4
0
@ 14:29 ai gasit vreun pachet pe plaja si nu l-ai predat?Prea visezi frumos,ai grija la doza de dupa 26 Mai si tu si ceilati practicanti ai sportului national.Eu cu cine mai polemizez ?
2
2
huiduielile constituie o atitudine de lux fata de modul execrabil al acestui puscarias- asteapta nemernicule si vei culege ce ai sadit- puscaria
2
2
MU1E P5D a devenit sport national! Din ce in ce mai multi romani se trezesc la realitate si ofera din belsug si in mod voluntar, MU1E P5Dracnea! Dar din pacate mai sunt si mu1sti cronici ca tine carora pesedracnea le-a facut injectia cu prostie drept in creier! Sub 20%, atat ati mai ramas gaozarilor rosii.
7
3
Bai cazatura teleormaneana chiar nu intelegi ca tara te vrea mort?!
6
3
Bravoo... Felicit protestatarii! Bine i-au facut lui Dragnea si Veoricai!
10
3
ati venit sa sugeti izmenele ciumei rosie mai anticomunistii lui Lazar si Iohannis Toti protestatarii antiDragnea sunt cu pancarte in mana pe care scriu despre pensia nesimtita a lui Lazar 27 000 ron si cer sa-l bage la puscarie pentru politie politica si ca i-a inchis lui Iohannis 48 de dosare !
6
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218