REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Skoda modifică modelul Yeti: din toamnă micul SUV va avea două variante

Skoda modifică modelul Yeti: din toamnă micul SUV va avea două variante

Replica API 17 august 2013 | 00:00 192

Cehii de la Skoda au prezentat astăzi primele imagini şi informaţii oficiale despre face-liftul modelului Yeti care va debuta peste doar câteva săptămâni la Frankfurt Motor Show. Principala noutate legată de Yeti este declinarea caroseriei în două variante, una destinată "junglei urbane" iar cealalată aventurii. La capitolul design se remarcă modificarea părţii frontale, unde blocurile optice au o formă rectangulară iar proiectoarele au fost amplasate ceva mai jos şi nu mai au forma rotundă de la prima generaţie. Grila radiatorului are o formă nouă, în linie cu noul design Skoda.

Partea din spate a vehiculului nu a beneficiat de modificări importante însă se observă o reinterpretare a stopurilor şi aplicarea pe hayon a unor linii preluate de la noile modele Octavia şi Rapid. De asemenea, noul Yeti va fi primul vehicul Skoda dotat cu cameră video pentru mersul cu spatele. Preluând o idee a colegilor de la Volkswagen care au pus în vânzare două variante Tiguan şi nu doar una, Yeti va avea o variantă pentru oraş cu toate elementele caroseriei şi accesoriile exterioare vopsite în aceeaşi nuanţă şi una pentru călătoriile în afara drumurilor amenajate - denumită Skoda Yeti Outdoor - cu bandouri de protecţie şi scuturi şi praguri din plastic negru.

Clienţii noului Yeti vor putea opta pentru unul dintre cele şapte motoare, patru diesel şi trei alimentate cu benzină. Acestea au puteri cuprinse între 102 CP şi 170 CP. În funcţie de variantă, maşina poate avea tracţiune integrală şi transmisie manuală sau automată. Aceasta din urmă este disponibilă în două variante DSG, cu şase sau şapte trepte.

sursa: Capital

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218