REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Slabu, despre europarlamanetare: Nici o clipă nu ne-am aşteptat la un scor aşa de mic

Slabu, despre europarlamanetare: Nici o clipă nu ne-am aşteptat la un scor aşa de mic

Replica API 27 mai 2014 | 00:00 197

PP-DD Constanţa nu se aştepta la un scor aşa de mic la alegerile europarlamentare. "Nici o clipă nu ne-am aşteptat la un scor aşa de mic. În cel mai rău caz mă gândeam la 7-8-10%. Prezenţa la vot a fost mică, dar noi aveam electoratul nostru, însă din păcate văd că s-a cam evaporat. Îmi pare rău că s-a întâmplat aşa, dar o luăm de la capăt pentru prezidenţiale", a spus Gică Slabu, preşedintele PP-DD Constanţa. Cât despre invitaţia PSD de a discuta cu PP-DD şi PDL despre temele majore ale României, Gică Slabu, spune că: "noi suntem cotaţi cu 4-5%, în condiţiile în care nu s-au depus eforturi deosebite la europarlamentare". "Alegerile prezidenţiale o să însemne altceva şi ajută orice cantracandidat. Cele 4-5% procente ale noastre s-ar adăuga la procentele lor. Automat că au nevoie. Din punctul meu de vedere să discute, să negoci. Ar fi colacul de salvare. Trebuie să facem ceva. Voi pleca la Bucureşti şi o să am o discuţie cu dumnealor. Eu zic să fim deschişi, să mergem la discuţii, să vedem ce vor de la noi. Dacă o vor face numai de amorul artei, atunci nu o mai facem", a conchis Slabu.

O poziţie asemănătoare are şi PDL, în privinţa comisarului european. Potrivit preşedintelui pe judeţ al PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru, partidul este dispus la negocieri. "Cutumele şi regulile democratice îl obligă pe domnul Ponta să poarte negocieri, consultări pe funcţiile reprezentative la nivelul Parlamentului European. Niciodată nu am ezitat să ne asumăm o susţinere sau o recomandare atunci când vorbim de interesul naţional. Suntem deschişi să aducem plus valoare din experienţa noastră parlamentară", a declarat Chiru, pentru Replica.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218