REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Şmecherul cu Audi care a accidentat 5 persoane şi a fugit e recidivist care se crede mai tare ca legea

Şmecherul cu Audi care a accidentat 5 persoane şi a fugit e recidivist care se crede mai tare ca legea

Replica API 2 iulie 2013 | 00:00 1068

Reţinut pentru 24 de ore

Reţinut pentru 24 de ore

Situaţie uluitoare în Constanţa! Şmecherul cu Audi, care a provocat un accident rutier pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în zona City Park Mall, rănind cinci persoane şi fugind de la locul faptei, lăsându-şi maşina abandonată în mijlocul străzii, s-a prezentat la Poliţie, luni, 1 iulie 2013, în jurul orelor 6.00 dimineaţa. Geambec Nadir, de 39 ani, şi-a motivat gestul spunând că el ştie foarte bine Codul Rutier şi cunoaşte faptul că avea timp 24 de ore să se prezinte la Poliţie. Doar că, spun oamenii legii, a omis un aspect: aici nu este vorba de tamponare, ci de un accident rutier cu victime.

Însă, se pare că altul ar fi motivul pentru care şoferul vinovat s-a făcut nevăzut, şi anume că ar fi fost băut în momentul producerii accidentului. Cert este că s-a început urmărirea penală pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Geambec Nadir a rămas fără permis de conducere pe perioada cercetărilor, el riscând o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 2 şi 7 ani. De asemenea, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Curţii de Apel Constanţa cu propunere de arestare preventivă. Speţa este în atenţia Curţii de Apel, în condiţiile în care în dosar apare şi numele unui avocat - proprietarul maşinii conduse de Geambec la momentul producerii accidentului. Facem precizarea că Geambec Nadir nu este la prima sa confruntare cu legea. El mai are abateri la regimul rutier spun oamenii legii, dar şi o condamnare cu suspendare, însă într-o speţă cu totul diferită faţă de cea din prezent (furt de fier). Revenind la accidentul produs de Geambec Nadir, amintim că totul s-a petrecut duminică, 30 iunie 2013, în jurul orelor 08.20, când bărbatul de 39 ani a condus un Audi Q7 pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în banda nrumărul 3, dinspre Aurel Vlaicu către Soveja şi, ajungând în zona imobilului cu nr. 175A, din cauza conducerii imprudente, a intrat în coliziune faţă-spate cu un alt autoturism condus de C.I.C., de 39 ani, din Bucureşti, autovehicul oprit pentru acordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi în traversare. După producerea accidentului, Geambec Nadir a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie. În urma accidentului au fost vătămat corporal grav conducătorul auto C.I.C. şi vătămaţi corporal uşor ocupanţii autoturismului condus de C.I.C. - C.A.C. (sex feminin, 34 ani), din Bucureşti, C.A.B (sex feminin, de 12 ani, din Bucureşti), N.P.A. (sex masculin, de 35 ani, din Bucureşti) şi M.C.L. (sex feminin, de 35 ani, din Bucureşti). Şoferul C.I.C. a fost internat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a suferit şi o intervenţie chirurgicală.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102