REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Şmecherul fără permis care a dat intenţionat cu maşina peste un bărbat e patronul unui fast-food din Constanţa

Şmecherul fără permis care a dat intenţionat cu maşina peste un bărbat e patronul unui fast-food din Constanţa

Replica API 13 ianuarie 2015 | 22:54 299

Diner cu tupeu

Diner cu tupeu

Diner Geauzar este patronul unui fast-food din Constanţa, situat pe strada Nicolae Filimon, iar acum a ajuns în arest. Decizia aparţine Judecătoriei Constanţa care, la data de 11 ianuarie anul curent, a hotărât: “admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa privind arestarea preventivă a inculpatului Geauzar Diner. Dispune arestarea preventivă a inculpatului, pe o durată de 30 de zile, de la data de 11.01.2015 şi până la data de 9.02.2015 inclusiv”.

Diner Geauzar, este patronul unui fast-food din Constanţa. Chiar dacă în acte este trecut tatăl său, el este administratorul, cel care „taie şi spânzură”. Astfel, bărbatul s-a luat la harţă cu nişte muncitori, care au avut „tupeul” să repare o platformă chiar în faţa localului său. În cele din urmă, Diner a dat cu maşina sa de teren peste ei. În plus, s-a stabilit că bărbatul nici nu are permis de conducere. Mai exact, poliţiştii Serviciului Rutier din Constanţa au fost sesizaţi sâmbătă, 10 ianuarie a.c., cu privire la faptul că pe strada Nicolae Filimon, din Constanţa, un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost accidentat de un autoturism de teren, al cărui conducător a fugit. Poliţiştii au demarat rapid o anchetă şi au stabilit că în urma unor neînţelegeri generate de refuzul unui bărbat de a muta platforma auto la care efectua reparaţii, din zona unei unităţi economice, a izbucnit un conflict spontan între acesta şi Diner, care îi reproşa că face mizerie. A avut loc un schimb de replici, iar la scurt timp aşa-zisul şofer l-a surprins şi accidentat pe cel care se afla pe trotuar, efectuând reparaţii la platforma auto. Aceasta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, însă a refuzat să rămână internat. În jurul orei 20.00, cel în cauză s-a prezentat la sediul Secţiei 4 Poliţie pentru clarificarea situaţiei, oamenii legii stabilind totodată că nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Ce spun procurorii despre şoferul BMW-ului X5

„Din probele administrate până în acest moment în cauză, în sarcina inculpatului s-a reţinut că în data de 10.01.2015, în jurul orelor 16.00, a condus autoturismul marca BMW X5 cu numărul de înmatriculare B101PLG pe strada Nicolae Filimon din municipiul Constanţa, fără a poseda permis de conducere, iar când a ajuns la intersecţia cu strada Interioară numărul 2, a observat că pe trotuarul străzii se aflau mai multe persoane care reparau o remorcă, cărora le-a atras atenţia ca după ce pleacă să lase curăţenie în locul respectiv. Între inculpat şi persoanele respectiv s-a declanşat o discuţie în contradictoriu cu replici injurioase, ceea ce l-a determinat pe inculpat să accelereze şi să o lovească cu intenţie în zona genunchilor pe persoana vătămată B.F. care se afla pe trotuar, după care a manevrat autoturismul cu spatele şi a demarat către înainte cu intenţia de a o mai lovi o dată pe persoana vătămată, care a reuşit însă să se retragă din faţa autoturismului. După comiterea faptei, inculpatul a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea organelor de poliţie”, au spus procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367