REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Smiley a împlinit vârsta de 36 de ani. Cum s-a ales cu porecla care l-a făcut celebru

Smiley a împlinit vârsta de 36 de ani. Cum s-a ales cu porecla care l-a făcut celebru

Replica API 29 iulie 2019 | 00:00 1372

Cântăreţ, prezentator tv, actor în filme şi om de afaceri. Acesta este Tiberiu Andrei Maria, cel pe care cu toţii îl ştim sub numele de Smiley. La 36 de ani împliniţi ieri, cel mai zâmbăreţ artist autohton se poate mândri cu realizări care i-au adus faimă şi bani. E jurat la „Vocea României”, prezentator la „Românii au talent” şi ţine concerte în toată ţara. Însă de-a lungul anilor a avut parte şi de alte provocări, emisiuni tv care n-au fost aşa de strălucite, sau proiecte de succes care n-au mai continuat.

Povestea lui Smiley a început în 1983, în Piteşti, acolo unde s-a născut în familia Maria, fiind botezat Tiberiu Andrei. I-a plăcut muzica de mic şi povestea în interviuri că era un copil care nu stătea o clipă locului.

În 2001 şi-a dorit să facă parte din trupa Akcent, însă visul nu s-a împlinit. În schimb, datorită lui CRBL a ajuns în Simplu, o trupă de dansatori underground care au schimbat refrenele muzicii lor şi au devenit foarte iubiţi. Prin acea perioadă, datorită atitudinii sale joviale, colegii de trupă i-au zis „Smiley”, poreclă pe care o foloseşte în prezent ca nume de scenă.

Printre oamenii care l-au ajutat şi cu care a colaborat pe mai multe planuri s-au numărat Ioan Gyuri Pascu, Loredana şi soţul ei Andrei Boncea, dar şi Adrian Sârbu. Participă la “Dansez pentru tine”, în sezoanele 2 şi 5, unde prima oară o are parteneră pe Adriela, despre ei zvonindu-se că ar avea o relaţie. După acest proiect, joacă în serialul “Cu un pas înainte”, unde îl interpretează pe Sebastian ‘Seba’ Novinski, un student la Academia de arte, care se îndrăgosteşte de o colegă.

Tot aici, pe platourile de filmare, începe relaţia cu Laura Cosoi, care a durat mai bine de cinci ani. S-au despărţit în 2012, iar în prezent, artistul are o relaţie discretă cu Gina Pistol. Nu se afişează în public împreună şi nici nu vorbesc despre acest lucru. Oricum, amândoi sunt pe picioarele lor, fac reclame şi au casele lor pentru care au muncit din greu.

Pe lângă muzică şi televiziune intră şi în afaceri. În 2009, pe când avea doar 26 de ani, Smiley a fondat HaHaHa Production, o casă de discuri şi un studio de producţie muzicală unde lucrează cu mulţi prieteni printre care Andra, Feli, Seredinschi şi alţii. Un alt proiect care însă nu a avut un aşa mare succes s-a numit “Mega Clever”, o emisiune prezentată la PRO TV împreună cu Cristina Rus, ex Blondy, alături de trei asistenţi (Adriela, Piticu’ şi Adrian Tapciuc).

În afară de acestea, Smiley a jucat şi în mai multe filme, fiind preot în „Naşa” sau pepenar alături de Alex Velea în „Selfie”. Niciodată nu a uitat muzica şi a avut tot felul de colaborări, de la Marius Moga, la Alex Velea, Delia, Uzzi sau Cheloo. Poate nu ştiaţi, dar Smiley şi-a împrumutat vocea şi pentru câteva personaje în filme de animaţie, a apărut în mai multe reclame şi are o mulţime de admiratoare. În plus, a ajuns să lucreze cu foarte mulţi producători de peste hotare, chiar anul acesta având înregistrări cu muzicieni celebrii de afară.

Gina Pistol

Din 2012, Smiley a preferat să nu se mai afișeze oficial cu nici o femeie, pentru a nu le supăra pe fane, dar asta n-a însemnat că a dormit singur-singurel atâta vreme. În martie 2017 a început să iasă cu Gina Pistol (37 de ani), după ce au participat la un concert. De atunci au tot fost surprinşi la evenimente, Gina apărea la toate concertele solistului sau în culisele emisiunilor de la Pro Tv. Inclusiv vacanţele le-au coincis, dar, evident, şi-au postat poze separat.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Smiley ai 36 de ani. De ce-ti bati joc de Gina? Ori o lasi, ori o iei. Ce te ascunzi atata? Ai mai multe vieti? Nu-ti ajung banii?
0
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102