REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Smiley a lansat cea mai romantică piesă. „My Love“ a fost filmată în deșert, la 50 de grade

Smiley a lansat cea mai romantică piesă. „My Love“ a fost filmată în deșert, la 50 de grade

Replica API 5 octombrie 2019 | 00:00 615

Smiley

Smiley lansează “My Love”, o piesă-terapie pentru relațiile de iubire încercate de timp și de timpuri. “Piesa My Love este ca o declarație de dragoste pe viață, este o invitație la neuitare a momentelor care leagă doi oameni”, descrie Smiley piesa pe care a scris-o în Statele Unite ale Americii, alături de compozitori care au făcut muzică pentru Michael Jackson, Whitney Houston, Enrique Iglesias, Jessie J sau French Montana.

“Îmi doresc ca aceia care o ascultă să se simtă bine, să își ia perechea la dans și să se bucure de moment sau, dacă sunt singuri, să-și amintească de persoana iubita”, spune Smiley despre My Love, o piesă banku, un stil muzical nou, ca un mix de reggae, dancehall și pop.

Videoclipul piesei este filmat în America de către Edward Aninaru, la Salvation Mountain din Deșertul Californian, o construcție plină de simboluri, dedicată credinței și iubirii.

Deși este un loc deschis vizitatorilor și celor care vor să mediteze, filmările la Salvation Mountain se fac doar pe baza unei aprobări și a compatibilității dintre artist cu opera sa și valorile pe care le reprezintă spațiul. După ce i-au studiat activitatea și muzica, cei de la Salvation Mountain au remarcat vibe-ul piesei “Acasă” și i-au primit cu bucurie pe Smiley și echipa sa pentru filmări.

Această tânără superbă este personajul principal din videoclipul "My Love"

“Filmările au durat o zi întreagă și pot să spun că mi-a fost cel mai cald din toată viața mea, cred că erau în jur de 50 de grade. În plin deșert, fără nici un pic de umbră și sub un soare puternic, am rezistat până la urmă și a ieșit un clip bun”, povestește Smiley, care a avut alături la filmările clipului un fotomodel exotic din Los Angeles. “My Love” face parte dintr-o serie de piese pozitive în limba engleză, pe care Smiley și-a propus să le lanseze în viitorul apropiat, cu care speră să ajungă în viețile și playlist-urile cât mai multor oameni din întreagă lume.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo. Fara pornografia specifica videoclipurilor Romaniei, unde femeie e prezentata la Tv cu rol de panarama . Ne-am cam saturat de asa zisele vedete cu dezechilibre clare de comportament.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218