REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Smiley a lansat piesa „Până când“. „Fiecare om are înăuntrul lui o lumină“

Smiley a lansat piesa „Până când“. „Fiecare om are înăuntrul lui o lumină“

Replica API 16 octombrie 2021 | 00:00 1162

Smiley a lansat „Până când”, o piesă-întrebare în ton cu vremurile, care adună în notele și versurile ei derivele, fricile și apăsările perioadei pe care o traversează acum omenirea.

Smiley

foto: arhiva personală

”Este, în aceste timpuri, un preaplin de emoții pe care fiecare dintre noi îl manifestă cum simte, cum poate, cum știe. Unii oameni scriu, alții plâng sau se plâng, unii urlă, alții studiază, unii acționează sau construiesc. Noi, artiștii, avem la îndemână muzica pentru a exprima ceea ce simțim. Astfel, ne alinăm pe noi și, sperăm noi, îi alinăm și pe alții”, spune Smiley despre esența noii sale piese, scrie click.ro.

Inspirată din întrebarea pe care Smiley și-o pune din ce în ce mai des, cu din ce în ce mai multe variante de continuări, ”Până când” poate suna diferit în fiecare om, în funcție de ce este prea mult, prea gri, prea des amânat, prea nociv pentru fiecare. ”Până când, până când o să mai suferim pe Pământ, uite cum suflete plâng, că nu mai știu până când e prea mult”, spune refrenul noii piese produse de HaHaHa Production împreună cu Cat Music și semnate de Smiley ca muzică și text alături de Dorian Micu, Florin Boka, Roland Kiss și Lucian Nagy.

Smiley: ”Până când este o întrebare personală”

”«Până când» este o întrebare personală, ce nu așteaptă un răspuns către alții, ci doar apasă butonul conștiinței în noi. Fiecare om are înăuntrul lui o lumină pe care trebuie să știe să o aprindă în întuneric, care să acționeze pentru bine și să reacționeze la rău, să oprească greșelile și să primească frumosul, să aleagă corectul, nu ușorul. Îi invit pe oameni să completeze în gând întrebarea «Până când» cu ce îi sperie sau îi deranjează mai mult la ei, la lume, la azi și la gândul spre mâine. S-ar putea, pe lângă răspuns, să își dea seama că mai au câte ceva de schimbat”, consideră Smiley care îi provoacă pe toți cei care caută răspunsuri, să dea play la piesă și să caute binele și adevărul în suflet și în acțiunile lor de zi cu zi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Echipa de geniu
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102