REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Smiley și Gina Pistol au dezvăluit sexul bebelușului: „Suntem fericiți și plângem de emoții“

Smiley și Gina Pistol au dezvăluit sexul bebelușului: „Suntem fericiți și plângem de emoții“

Replica API 30 septembrie 2020 | 00:00 1572

Smiley și Gina Pistol trăiesc cele mai frumoase clipe din viața lor. Nu de mult timp au recunoscut faptul că formează un cuplu, iar fanii acestora au fost în extaz. Iată că relația de iubire dintre cei doi acum a prins roade, iar cele două vedete vor deveni părinții unei fetițe.

Smiley și Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți, iar în cadrul unui interviu făcut chiar de ei doi pe canalul de YouTube al artistului au răspuns la multe întrebări pe care fanii le-au avut de-a lungul relației lor. Aceștia vor avea o fetiță, dar încă nu s-au hotărât asupra numelui.

Atât Smiley, cât și Gina Pistol, au răspuns la diverse întrebări cu privire la viețile lor de viitori părinți, iar fanii sunt în extaz.

Ce spun Smiley și Gina despre faptul că vor deveni părinții unei fetițe

„Tații de fete sunt victime totale. Sper să fiu și eu o figură autoritară pentru copil. Abia aștept. Deja m-am emoționat. E un om pentru care voi face orice. Din păcate, noi ne doream să afle oamenii de la noi personal. Eu sper să fiu ca tată cel puțin la fel de bun ca tatăl meu. Asta îmi doresc. Sper că voi fi permisiv atunci când trebuie și sever atunci când trebuie. Și cred că mă voi juca mult. Trebuie să mă joc cu păpuși. Asta e. Nu ne vom crește copiii după niște stereotipuri. Nu cred că fetele trebuie să se joace neapărat cu păpușile, iar băieții cu mașinile. Trebuie să gândească liber. Încerc să-mi construiesc și eu un «ACASĂ» al meu. Încă nu trăiesc toată experiența să pot scrie o piesă despre tot ce simt”, a spus Smiley.

Gina Pistol a explicat cum se va descurca în postura de mamă

„Ne-au trebuit trei ani să vă spunem că este o poveste normală dintre un el și o ea, nu ne place să ne zică lumea cine e mai bun pentru cine. Și ne-am protejat. Eu am avut o perioadă foarte fragilă. Ăsta a fost un motiv pentru care nu ne-am anunțat părinții, apropiații. Nu știu de unde au aflat cei din presă. Încă nu depășisem perioada aceea grea. Eu voi fi o mamă foarte înțelegătoare și o să-mi ghidez copilul să ia cele mai bune decizii, să fie un om liber. Să nu las pe nimeni să spună că nu poate. O să fiu genul de mamă care o să facă drumeții în aer liber. O să mă joc cu ea, o să ascultăm muzică. O să fiu prietena ei. Vreau să fie și bunicii prezenți în viața copilului. Nu vreau să fiu genul de mamă care să zică «e al meu»”, a declarat Gina Pistol.

Gina Pistol și Smiley, declarații de dragoste înainte de a deveni părinți

„Îmi place la tine că ești un prieten foarte bun și că ești empatică. În afară de faptul că ești foarte frumoasă”, a spus Smiley.

Nici Gina nu s-a dat înapoi de la declarații siropoase, iar Smiley s-a topit instant la auzul vorbelor dulci care au venit de la iubita lui.

„Eu te știu de când erai în trupa Simplu. Mi se părea că erai un băiat bun, chiar am zis-o mai demult și într-un interviu. Simțeam că erai timpul de băiat pe care să-l duci acasă să-l cunoască părinții. Acum îmi place că ești un om bun, că mă echilibrezi. Îmi ești un prieten foarte bun și că râzi la glumele mele. Eu sunt cu capul în nori, dar tu știi să mă aduci cu picioarele pe pământ. Ești organizat”, a spus Gina, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu-mi place. Are trasaturi de tataroaica si rade ca proasta in targ, degeaba.
1
3
Felicitari! Sunteti frumosi, va iubiti, sunteti tineri... daa... Bravooo......
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218