REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Smiley, vizitat de oamenii celebrelor Rihanna, Madonna şi Beyonce. Ce “bombe” pune la cale artistul

Smiley, vizitat de oamenii celebrelor Rihanna, Madonna şi Beyonce. Ce “bombe” pune la cale artistul

Replica API 24 aprilie 2019 | 00:00 284

Vizită istorică pentru industria muzicală românească. Hahaha Production organizează în luna mai #MusicJourney, cea mai importantă sesiune muzicală privată din România la care vor participa producătorii celebrilor artiști Rihanna, Madonna, Beyonce, Eminem sau Adele, pentru a sărbători în cel mai frumos mod 11 ani de existență.

Timp de o săptămână, 10 dintre cei mai cunoscuți compozitori și producători muzicali din lume vor veni la Studiourile Hahaha Production pentru a lucra împreună cu Smiley, cu Șerban Cazan, Head of Production Hahaha și cu alți producători din echipă să la următoarele hituri din muzică de pretutindeni.

Cu Premii Grammy câștigate, cu hituri la nivel mondial care au stat pe primele locuri în Topul Billboard din America, cu producții muzicale și compoziții pentru artiști uriași precum Rihanna, Madonna, Sting, Britney Spears, Beyonce, Jay-Z, Eminem, Mariah Carey, Toni Braxton, Adele, Lana del Rey, Luis Fonsi, Justin Bieber, Duffy, James Blunt, One Direction, The Weeknd sau Nicki Minaj, artiștii invitați de Hahaha Production în această călătorie muzicală sunt parte din compania Milk and Honey din Los Angeles și vor veni în România din mai multe colțuri ale lumii.

După ce și-au pus amprenta pe piese precum „Despacito”(Luis Fonsi), „You’re beautiful”(James Blunt), „Wrecking Ball”(Miley Cyrus) sau „Love on the brain”(Rihanna), compozitorii și producătorii străini vor face cunoștință cu muzica produsă în România și cu creatorii ei într-un schimb de experiență din care câștigătorul va fi ascultătorul pasionat de muzică.

„#MusicJourney este felul nostru de a sărbători 11 ani de istorie Hahaha Production pe piața muzicală din România, este că un cadou pe care ni-l facem nouă ca pasionați de muzică, companiei noastre pe care dorim să o dezvoltăm în această industrie și, nu în ultimul rând, ascultătorilor muzicii noastre cărora le dedicăm tot ce facem.”, declară Smiley, artistul-producător care a fondat în 2008, din dragoste pentru muzică, Hahaha Production.

Festinul creativ de care se vor bucura producătorii și compozitorii români și străini a fost planificat și organizat strategic în cele mai mici detalii de Filip Maria, fratele lui Smiley și directorul Hahaha Production:

„Lucram în una dintre cele mai frumoase și aducătoare de emoții industrii din lume. Muzica nu are granițe pentru ascultători și nu trebuie să aibă nici pentru cei care o fac și o produc. Astfel, odată cu #MusicJourney, muzica nu mai are granițe nici pentru Hahaha Production. O întâlnire între creatorii de muzică de la Ha și cei din America, UK sau Norvegia care au făcut muzică de succes mondial pentru cei mai mari artiști ai lumii este un eveniment teribil de important atât pentru noi, cât și pentru întreaga industrie românească cu care acești creatori vor intra în contact când vor veni la noi în țara.”, declară Filip Maria.

Fanii Hahaha Production și pasionații de muzică vor putea intra și ei în culisele evenimentului #MusicJourney prin intermediul canalelor de socializare ale lui Smiley și Hahaha care vor avea conținut special dedicat în zilele sesiunii muzicale.

Printre personalitățile care vor participa la #MusicJourney se numără:

Andres Torres & Mauricio Rengifo s-au stabilit în LA, au produs hituri precum Despacito cu care au câștigat în 2017 Latin Grammy pentru “Piesa anului” și sunt considerați a fi un duo imbatabil în colaborarile cu artiști precum Luis Fonsi, Justin Bieber sau One Republic.

Fred Ball este producător și compozitor norvegian, câștigător de Grammy și deținător de discuri de platină care locuiește la Londra. Creditele sale de producție și compoziție includ piese pentru Rihanna, Beyonce, Jay-Z, Eminem, Mariah Carey, Madonna, Toni Braxton. A fost de 4 ori nominalizat la Grammy în 2015, 2017 și 2019. Ball a fost compozitor pentru single-ul „Love on the Brain” de pe albumul Anti al Rihannei care a ajuns pe locul 5 în Top Billboard 100 și care a primit de 4 ori discul de platină în America. A contribuit ca producător la 3 dintre piesele albumului pe care au colaborat Jay-Z și Beyonce, la albumul lui Eminem din 2018 și la controversatul „Caution” al celebrei Mariah Carey.

Martin “Doc” Mc Kinney producător și compozitor de origine canadiană, crescut în America, a produs printre altele și mai multe piese împreună cu The Weeknd, inclusiv albumul “Starboy” care a ajuns pe locul 1 în Bilboard UȘ la scurt timp după lansare.

Wayne Hector este un compozitor de origine britanică cunoscut pentru munca sa de compozitor pentru artiști precum Nicki Minaj, One Direction sau Westlife.

Harloe este cântăreață de R&B, cu single-uri de succes lansate și compozitoare de succes care a compus printre alții și pentru Britney Spears.

Era Istrefi este cântăreață și compozitoare albaneză care a adunat peste 660 de milioane de vizualizări pe youtube la piesa Bonbon din 2016, moment de la care publicul a început să o compare cu Rihanna și Sia.

James Newman, compozitor și cântăreț din Londra, este fratele starului pop John Newman. În 2014 la Brit Awards, Newman a câștigat premiul pentru cel mai bun single al anului cu piesa Waiting All Night. A scris cântece pentru Rudimental, John Newman, Ed Sheeran și Little Mix.

Sacha Skarbek este compozitor, producător, multi-instrumentist câștigător de două ori al Premiilor Ivor Novello, cunoscut pentru compozițiile lui James Blunt „You’re Beautiful” și „Goodbye, my lover”, dar și pentru hitul „Wrecking Ball” al lui Miley Cyrus. Sacha Skarbek a lucrat cu artiști precum Adele, Lana del Rey, Jason Mraz, Tears for Fears sau Duffy.

Wayne Hector, compozitor britanic ce este cunoscut pentru lucrările făcute pentru artiști ca Nicki Minaj, One Direction, The Wanted, James Blunt, Mika, Jason Derulo și Olly Murs.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614