REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° ConstanÈ›a Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° ConstanÈ›a Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Sneakersii de damă nu se demodează niciodată – ce stiluri sunt în tendințe în acest sezon?

Sneakersii de damă nu se demodează niciodată – ce stiluri sunt în tendințe în acest sezon?

Replica API 7 decembrie 2021 | 00:00 815

Extrem de confortabili și versatili, cu modele permanent actualizate și potriviți pentru diverse stiluri vestimentare, sneakersii sunt încălțămintea care nu trebuie să lipsească din nicio garderobă.

Potriviți și pentru bărbați, și pentru femei sau copii, în variante de culoare și design nenumărate, realizați din materiale naturale sau sintetice, sneakersii ocupă un loc fruntaș în modelele de încălțăminte realizată la scară globală de diverse branduri de renume. În fiecare sezon, stilul acestora se schimbă, elemente moderne atrăgând atenția celor care doresc confort, stil și siguranță în purtările zilnice. Iată stilurile de sneakers de damă care sunt în tendințe în acest sezon și cum poți purta acești pantofi atât de îndrăgiți la nivel global.

Ce modele de sneakers sunt la modă în acest sezon?

Considerați pantofi sport care pot completa ținutele sport sau pe cele casual deosebit de confortabile, sneakersii la modă în acest sezon se pot găsi într-o mare varietate de culori și modele. Simplitatea ia iarăși locul în ceea ce privește moda acestor modele de pantofi, iar albul și negru devin culorile preferate. Cu talpă înaltă, realizată din spumă sau alte materiale de înaltă calitate, realizate cu ajutorul celor mai noi tehnologii în domeniu, astfel pot fi caracterizate modelele de sneakers dama la modă pe care îi poți alege pentru ținute confortabile în acest sezon.

Pielea naturală și modelele neconvenționale, imprimeurile și detaliile inovative și culorile strălucitoare sunt aspectele pe care producători de renume precum Karl Lagerfeld, Mustang, Steve Madden, Liu Jo sau Guess le-au avut în vedere atunci când au realizat modelele de sneakers la modă pentru acest sezon. Calitatea materialelor și design-ul modern sunt, de asemenea, caracteristici ale acestor modele de pantofi purtați de femeile care își doresc să se simtă confortabil și să fie la modă.

Cu ce poți asorta o pereche de sneakers de damă pentru ținute sport sau casual?

Sneakersii reprezintă modelul de incaltaminte dama care poate completa atât ținutele sport, cât și pe cele casual, potrivit pentru purtătoare de toate vârstele. Alături de o pereche de pantaloni de trening și un hanorac sau o bluză sport, o pereche de sneakers poate fi ideală pentru antrenamentele sportive sau pentru sesiunile de alergat pe terenul de sport. De asemenea, poți purta o pereche de sneakers alături de o pereche de chino sau o pereche de blugi, un tricou și o jachetă de piele pentru o ținută casual sau chiar alături de o rochie și o jachetă de blugi pentru o ținută urbană de excepție.

De ce criterii să ții cont pentru a alege perechea de sneakers potrivită?

Alege perechea de sneakers care să reflecte stilul vestimentar personal și oferă o notă personală ținutelor tale. Ține cont de materialul din care sunt realizați pantofii sneakers aleși, având în vedere materialele de calitate care îți pot oferi confortul și siguranța dorite. De asemenea, alege un design modern sau un design clasic și culoarea pe care o poți asorta cel mai bine la ținutele tale confortabile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102