REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

SNOPIT ÎN BĂTAIE ÎN TIMP CE ÎI ERA RĂU: ‘Ce, mă, lăţosule, îţi este rău?’

SNOPIT ÎN BĂTAIE ÎN TIMP CE ÎI ERA RĂU: ‘Ce, mă, lăţosule, îţi este rău?’

Replica API 30 noiembrie 2018 | 00:00 282

Doi indivizi sosiți din Spania și-au umflat mușchii într-un local din județul Constanța, pe motiv că nu-l plăceau pe un tânăr cu părul lung. Astfel, l-au agresat, din senin. Ambii au fost condamnați la câte 6 luni cu suspendare, având mai multe obligații de îndeplinit. Decizia încă nu este definitivă.

Fatptele sunt unele mai vechi și au avut loc în localitatea Saligny din județul Constanța. Mai exact, în jurul orei 23.00, în timp ce partea vătămată, fiind vorba despre un tânăr care se afla cu fratele său și cu niște prieteni la localul La Doi Pași, a fost agresat de alți doi tineri.

Mai exact, persoana vătămată a declarat că a jucat biliard și a consumat băuturi alcoolice. La un moment dat i s-a făcut rău, motiv pentru care a ieșit până afară, fiind urmat de către unul dintre inculpați, care l-au întrebat: ” Ce, mă lățosule, îți este rău?”.

Atunci a decis să meargă în parcul grădiniței din apropiere, acolo unde s-a așezat pe bancă. A fost urmat de cei doi, care l-au lovit în zona feței cu pumii, apoi, când a căzut, aplicându-i lovituri cu picioarele. Partea vătămată a fost transportată la spital, iar medicii legiști a stabilit că a suferit leziuni ce au necesitat un număr de 16-18 zile de îngrijiri medicale.

Audiați în cauză, suspecții au recunoscut faptele așa cum au fost reținute în rechizitoriu, precizând că ideea a fost a unuia dintre ei, pe motiv că nu o plăcea pe victimă întrucât avea părul lung. Cercetările au continuat, dosarul ajungând pe masa judecătorilor din Medgidia. Instanța de fond i-a condamnat pe amândoi pentru lovirea sau alte violențe (art.193 NCP), la câte 6 luni cu suspendare.

Pe durata termenului de încercare (de 2 ani), cei doi sunt obligați să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probațiune sau organizate în colaborare cu instituții din comunitate; să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 zile în cadrul Primăriei/Consiliului Local.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
muia o iau manelistii ca tine cu 2 clase mai mult ca trenul. Esti tigan turc sau doar tigan, bombonele?
0
0
muie la rockeri o merita
0
2
Suspendare ptr 16 zile spitalizare. Legi de tot rahatu
3
0
Cum, pentru asemenea fapte, lipsite de orice justificare, nici macar doi ani de puscarie adevarata? In ce tara traim?! Pentru fapte cu violenta, puscaria trebuie sa fie obligatorie...
8
0
Pentru violente ar trebui sa fie inchisoarea obligatory,la nivel national. Tara pute de insi foarte violenti si criminogenic,sa recunoastem asta,ca nu e deloc de gluma.
20
2
iar a venit diaspora in Romania?
11
7
Mai ales a celor de la tara!!!! Sunt cei mai periculosi ca sa nu soun ca sunt prosti garla!!!
16
0
6 luni cu suspendare si te mai intrebi de ce suntem atacati pe strada.
30
1
sa bata omul ca avea parul lung, nimic nu ii deosebeste de isis, teroristii dracu ce sunt. ar trebui batuti si ei in acelasi fel si bagati in spital tot 16 18 zile
38
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218