REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SNSPA îi verifică studiile lui Alexandru Cumpănașu: se vor lua măsurile legale

SNSPA îi verifică studiile lui Alexandru Cumpănașu: se vor lua măsurile legale

Replica API 26 septembrie 2019 | 00:00 186

Alexandru Cumpănașu

Conducerea Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a decis reverificarea legalității procedurilor privind angajarea lui Alexandru Cumpănașu, asta după ce au apărut controverse în spațiul public privind studiile superioare pe care acestea le-ar avea.

”Conducerea Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a decis reverificarea legalității procedurilor privind angajarea domnului Alexandru Cumpănașu, în cadrul proiectului „Consolidarea cadrului pentru creșterea calității serviciilor publice și sprijinirea dezvoltării la nivel local” (SIPOCA 9).

Deși acest proiect a făcut obiectul mai multor verificări interne și externe (Curtea de Conturi, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene etc.), în conformitate cu procedurile legale, conducerea SNSPA a decis această nouă verificare internă pentru a clarifica situația privind studiile absolvite de domnul Alexandru Cumpănașu. Precizăm că, la angajare, domnul Cumpănașu a semnat olograf un document prin care certifică îndeplinirea condițiilor legale de exercitare a responsabilităților specifice unui post de expert, nivel de încadrare studii superioare.

În funcție de rezultatele verificărilor interne, se vor lua măsurile legale care se impun.”, arată SNSPA, în cadrul unui comunicat de presă.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un rahat de om care isi face campanie pe nenorocirea copilului ala. Auzi,.....moare cu ei de gat!?.... Da cine te crezi tu , bai cacatule? Exista legi suficient de bune, sa fie aplicate. Dar cine sa faca asta, Dancila, Dragnea? Pana mai ieri, asta pupu poala psdeului pe bani grei iar acum e moralistul lui peste. Sictir
7
1
Asta si Dancila, candidati la functia suprema a Romaniei. Cred ca trebuie construite mai multe puscarii..
6
3
Orice e posibil in aceasta tara. Mediocritatea este legea suprema aici.
9
0
Cine il sustine, cine il apara pe mincinosul, tupeistul, arogantul, pe "fantele asta de oltenia" ??!! Auzi: preda la SNSPA, neavand studii superioare, fara DIPLOMA... !?
9
0
ca e plin de cumpanasi olteni in toata tara ! Toate institutiile statului sunt capusate in felul asta de olteni muisti ! Muie la toti cu mult cacat !!!
9
2
Oltean jegos si tupeist si fara scoala
10
1
Adica lu retardul asta nu i s au cerut diplomele de studii? A dat doar o declaratie ca are facultate si a fost crezut? Pai nu l a vazut nimeni ca nu poate formula o fraza? Sau a amenintat cu tupeu ca face el proces cu oengeul si s au speriat functionarii si l au angajat? Sa vina dinca sa l bage n portbagaj.
9
0
tupeul te recomanda in Romania nu diploma, tupeul, obraznicia si nesimtirea
17
0
... sa vedem ca Dinca preda la SNSPA. Mai mult decat penibil. Ar trebui sa se desfiinteze.
12
0
SNSPA ar trebui sa dea cu subsemnatul
17
0
Romania au diplome false si justitia romana nu ii judeca ???.Doar pe fraieri ii duce la puscarie justitia romana cei care nu au relatii la securitate.Mafia si mafiotii sau mafia filiera tacerii in tifania numita roumania
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218