REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Soacra l-a băgat în comă fiindcă i-a interzis întâlnirile cu "iubitul" de pahar

Soacra l-a băgat în comă fiindcă i-a interzis întâlnirile cu "iubitul" de pahar

Replica API 3 decembrie 2011 | 00:00 110

Incredibil: A aflat de la procurori de ce a ajuns în ultimul hal la spital

Incredibil: A aflat de la procurori de ce a ajuns în ultimul hal la spital

Bărbatul din Lumina, care aproape a fost omorât cu cazmaua de soacra lui, aflată în stare de ebrietate, a aflat, în cele din urmă, ce anume i s-a întâmplat. Rudele acestuia i-au ascuns, o perioadă, faptul că a fost victima unei tentative de omor, sub tăişul cazmalei mânuită de propria soacră, asta pentru a-l proteja, într-un fel, întrucât starea lui de sănătate nu este chiar bună. Numai că, odată şi odată, trebuia să afle şi ce anume i s-a întâmplat. Ion Ştefan, de 48 de ani, s-a trezit din comă pe la începutul lunii trecute, având mandibula fracturată şi strâmbă, iar pe cap avea urme adânci de lovituri, care păreau să nu se fi vindecat complet. Neştiind ce i s-a putut întâmpla de a ajuns în asemenea hal, rudele sale de la Cernavodă, care l-au găzduit în ultima perioadă, i-au spus că ar fi căzut din pat şi s-ar fi lovit. Chiar şi soţia sa l-a minţit, spunându-i că s-a îmbătat şi a căzut pe scări. Când a întrebat unde e mama-soacră şi de ce nu vine să-l vadă, i s-a spus ba că este plecată la rude, ba că s-a instalat în altă parte etc. Numai că argumentele rudelor şi ale soţiei nu prea se legau între ele. Altcineva avea să facă lumină.

Şocul veştii că fusese "omorât" a venit pe cale oficială

La scurt timp după ce "Replica" a publicat un material în care se specifica faptul că bărbatul a ieşit din comă, procurorul criminalist Zafer Sadâc, de la Parchetul Tribunalului, s-a deplasat personal pentru a sta de vorbă cu el. Atunci a fost momentul adevărului, când procurorul l-a înştiinţat că soacra sa, Maria Marcu, de 63 de ani, a fost arestată, după ce a încercat să-l omoare în timp ce acesta dormea, lovindu-l în mod repetat cu o cazma în cap, lovituri care i-au pus viaţa în pericol. Reprezentantul Ministerului Public i-a luat o declaraţie, spunându-i că, indiferent dacă va depune plângere sau nu, femeia tot va fi judecată şi condamnată, întrucât acest tip de infracţiune este gravă şi nu se cercetează numai în baza unei plângeri prealabile.

Cum a început nebunia

Ion Ştefan este încă imobilizat la pat, având paralizie parţială pe partea dreaptă, are mandibula fracturată în 3 locuri, nu poate mânca şi are deficienţe de vorbire. După cum precizam şi în materialul trecut, se pare că nici soţia sa nu prea l-ar vrea viu, potrivit unor apropiaţi, întrucât bunurile familiei sunt destule şi i-ar prinde mai bine ei, ca singură moştenitoare. Drama lui a început la sfârşitul lunii august, când se odihnea într-un pat improvizat în curtea casei sale, în localitatea Lumina. La un moment dat, soacra sa, ameţită rău de aburii alcoolului, şi-a amintit că ginerele său i-a interzis să se mai vadă cu "drăguţul" în curtea casei lui, unde se îmbătau împreună. Furioasă, s-a apropiat de acesta şi l-a lovit în cap cu o cazma până au lăsat-o puterile. În urma loviturilor, femeia i-a provocat leziuni grave cranio-cerebrale, care i-au pus viaţa în primejdie prin contuzia meningo-cerebrală gravă. Soacra a fost arestată în scurt timp şi trimisă în judecată, fiind acuzată de tentativă de omor.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614