REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Șoc la Casa Albă! Fostul director de campanie al lui Trump, spitalizat după ce a încercat să se sinucidă

Șoc la Casa Albă! Fostul director de campanie al lui Trump, spitalizat după ce a încercat să se sinucidă

Replica API 28 septembrie 2020 | 00:00 1013

Fostul director de campanie al lui Donald Trump, Brad Parscale, a fost spitalizat duminică după ce soţia sa a avertizat poliţia că ameninţă să se sinucidă, au informat mass-media americane, relatează AFP, citat de Agerpres, preluat de stiripesurse.ro.

Brad Parscale

Brad Parscale, o figură impunătoare cunoscută pentru francheţea sa, a fost înlocuit în iulie, cu patru luni înainte de alegerile prezidenţiale din SUA, în timp ce Donald Trump se afla în scădere în sondaje.

Poliţia a fost chemată la o locuinţă în care "un bărbat înarmat încerca să se sinucidă", a declarat pentru CNN DeAnna Greenlaw, o poliţistă din Fort Lauderdale, Florida.

Bărbatul a fost identificat ulterior ca fiind Brad Parscale de către ofiţeri, care au precizat că soţia acestuia a sunat la poliţie.

Femeia a declarat că soţul ei este "înarmat, că are acces la mai multe arme de foc în locuinţa lor şi că ameninţă să-şi facă rău", a mai spus DeAnna Greenlaw.

Fostul director de campanie s-a predat rapid poliţiei din Florida, unde o lege permite reţinerea temporară a persoanelor cu boli mintale.

Brad Parscale a fost demis din funcţie după un miting de campanie a lui Donald Trump din Tulsa, Oklahoma, criticat atât pentru participarea redusă, cât şi pentru discursul dezordonat al preşedintelui.

Cu toate acestea, el a rămas un membru important al echipei de campanie.

"Brad Parscale este membru al familiei noastre şi îl iubim cu toţii. Suntem gata să-l sprijinim pe el şi familia lui prin toate mijloacele", a declarat directorul de comunicare al campaniei lui Trump, Tim Murtaugh, pentru ziarul South Florida Sun Sentinel.

"Atacurile personale dezgustătoare ale Democraţilor şi ale 'RINO' ("Republicani doar cu numele") nemulţumiţi au ajuns prea departe, şi ar trebui să le fie ruşine de ceea ce i-au făcut acestui om şi familiei sale", a adăugat el.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CNN FAKE LAME STREAM MEDIA! SHAME SHAME SHAME
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367