REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

ŞOC la Real Madrid! Florentino Perez a cinat cu viitorul antrenor al echipei. Zidane, înlăturat în plin sezon

ŞOC la Real Madrid! Florentino Perez a cinat cu viitorul antrenor al echipei. Zidane, înlăturat în plin sezon

Replica API 3 octombrie 2019 | 01:12 312

Real Madrid l-ar putea schimba pe Zinedine Zidane în plin sezon. Informaţia vine de la Fernando Rodrigo, jurnalist al cotidianului Diario Gol.

”Ridiculo monumental” este unul dintre titlurile din presa spaniolă de astăzi, după Real Madrid - Club Brugge 2-2. Real Madrid a încheiat marţi la egalitate cu o formaţie ”despre care o parte dintre titularii de marţi nici n-au auzit” mai scrie presa spaniolă.

”Noul proiect al lui Zinedine Zidane este o decepţie cruntă” scrie şi Diario Gol, care oferă astăzi o informaţie foarte interesantă.

Real Madrid îl schimbă pe Zidane? Florentino Perez ar fi luat cina cu Jose Mourinho

Dacă în primul său mandat, Zidane a produs un efect revulsiv şi total nesperat, al doilea mandat al lui Zizou a început foarte prost. Lucrurile nu s-au îmbunătăţit nici măcar în pre-sezon, unde Real Madrid s-a făcut de râs în meciurile amicale, în special în duelul cu marea rivală locală, Atletico.

Odată început sezonul, Zidane nu pare să fi reglat nici acum ceea ce merge prost. Dacă în campionat, Los Blancos stau ceva mai confortabil, în Champions League, formaţia blanco tremură deja după două meciuri. Are un singur punct şi un meci foarte greu la Istanbul, înainte de el Clasico.

Diario Gol scrie că Jose Mourinho este principalul favorit să-l schimbe pe Zidane la Real Madrid. Numele tehnicianului portughez a fost scandat după meciul cu Brugge de fanii care au părăsit Santiago Bernabeu pe la Puerta 55. Chiar dacă declarativ a negat posibilitatea de a reveni la Real, Jose Mourinho îşi doreşte şi el să revină pe Santiago Bernabeu.

”Dacă Zidane pleacă, te aştept!” i-a transmis Florentino Perez lui Mourinho în timpul unei cine care a avut loc recent, mai scrie sursa citată.

telekomsport.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102