REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

ŞOC pentru un constănțean aflat în vacanță la bulgari! A rămas fără maşină!

ŞOC pentru un constănțean aflat în vacanță la bulgari! A rămas fără maşină!

Replica API 20 februarie 2017 | 12:22 711

Sursa foto: Facebook/Sergiu Dbr

Ghinion pentru un constănțean care a plecat în vacanță în Bulgaria. Plecat la o plimbare, la întoarcerea la hotel bărbatul a avut o surpriză neplecută. S-a trezit că nu mai avea mașina. ''Mi s-a furat masina (Toyota Rav4 Hybrid 2017) în Bansko (Bulgaria) Duminică, 19.02.2017 din fața Aparthotel-ului Predela 2 în care am fost cazat! Cea mai tare vacanță în Bansko de până acum!'', a scris bărbatul pe o rețea de socializare.

Menționăm că nu este singurul caz în care românii se întorc fără maşini din concediile pe care le petrec în Bulgaria. Polițiștii români spun că nu au cum să intervină în cazul furturilor din Bulgaria, dar le atrag atenția șoferilor că în țara vecină mașinile sunt deseori furate chiar din parcările care sunt supravegheate video. Amintim că în vara anului 2016 o altă familie de români a rămas fără mașină în stațiuea Arbanași. La fel ca și în cazul constănțeanului, mașina era parcată tot în fața unui hotel. Aproape în fiecare an, hoții din Bulgaria dau lovitura, în rândul mașinilor înmatriculate în România. Dacă urmează să vă petreceți concediul într-o stațiune bulgărească, aveți mare grijă unde vă lăsați mașina!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hotii prin Bulgaria sunt tigani romani .... e plin pe drumuri si prin statiuni de ei.
1
0
Eiiii taica, vedeti acum ce important este sa va inmatriculati masinile in Bulgaria, deci numar bulgaresc, nici nu se ating de ele, crezand ca sunt bulgaroi de-ai lor. Mare asemeanare intre cele 2 popoare prietene, hotia e la rang guvernamental. Saracia naste monstrii ! Daca se ducea cu un Logan nici nu-l bagau in seama, dar cu un Toyota Rav4 Hybrid 2017, e altceva. Wowbiz bulgaroilor cu ceafa lata, care sunt de fapt tot un fel de rusi ca ideologie. Davai ceas, davai palton, davai Toyota !
3
0
Eu fac o laba !
4
0
Cauta-l pe marlboro care a avut spalatorie linga parcul tabacarie si te rezolva el sa-ti recuperezi masina este complicele hotilor din bulgaria o cunostinta de-a mea a patit la fel ca tine si marlboro la ajutat contra 3000 eur sa-si recupereze masina dupa 48 ore.
2
2
am zis tot.
1
1
Cum mama naibii hotii au luat si talonul care,culmea era in camera.Pai,nene cum si unde iti tineai actele de ti-au luat doar talonul???
3
0
Ai patito rau coaie
0
1
daca nu-ti mai platesti leasingul firma proprietara vine cu platforma si-ti ridica masina,avand a doua cheie,in cazul de fata,mai intai ar trebui s-o gaseasca,foarte probabil ca masina sa fi fost vanduta
1
1
Da coaie esti jemekr la bulagaria , na plateste in mortii matii acum masina si mergi cu troleu . la Predeal nu era bine . boule .
11
7
Sa faca cineva cevaaa !!!!
8
7
Ai vrut sa te dai ghertoi la Bulgari ,,la predeal nu era bine,,, acum belesti motanu.
15
4
Prostane, rata tot o platesti ca pe aia unde ai facut tu leasing nu ii intereseaza.Asigurarea iti da suma asigurata aprox. iar de acolo tu achiti rata mai departe.
6
6
uiop: o ridica cu platforma si dispar pe drumurile lor laturalnice si de rahat PAZITI de politie care-s bara-bara cu hotelierii, fura orice de la vechituri la limuzine dar noi ca romani nu ne lasam, tot insistam, tinetele lor sunt masinile romanesti , e straini nu se ating ca au ambasade puternice care fac scandal direct la politia lor nu cacanari ca ai nostri care te bat pe umeri si asta e.
15
0
Orice masina as avea nu as lasa-o pe acolo fara sa-i fac un sistem anti-demaraj: un buton, un releu scos, ceva.....!
10
2
Daca avea Toyota Rav4 2017 asta chiar nu avea bani de o vacanta mai de doamne ajuta in Austria sau Italia? S-a dus la saracia de Bansko! Sau poate si-a furat singur masina ca era in leasing si platise doar prima rata?
13
10
In Romania stai pierzi timp in trafic dar macar nu "pierzi" masina. Aviz amatorilor "grabiti"
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369