REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

ȘOCANT Ilie Năstase spune că Mugur Isărescu a dat-o în judecată pe Simona Halep

ȘOCANT Ilie Năstase spune că Mugur Isărescu a dat-o în judecată pe Simona Halep

Replica API 11 februarie 2019 | 00:00 253

Ilie Năstase susține că el, Simona Halep și Ion Țiriac au fost dați în judecată de Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, după ce au făcut o petiţie pentru repunerea in circuitul intern şi internaţional al Arenelor de Tenis “Progresul”, conform stiripesurse.ro.

Fostul tenismen a dezvăluit că Isărescu le cere un milion de euro celor trei și l-a criticat în termeni duri pe Isărescu.

În octombrie 2017, numele grele din tenisul românesc, printre care Ilie Năstase, Ion Ţiriac şi Simona Halep au semnat petiţia. Guvernatorul BNR n-a trecut uşor peste şi i-a acţionat pe cei trei în judecată, susţine Năstase, care a dezvăluit şi un dialog din sala de judecată:

"Domnul Isărescu ne-a dat în judecată. Pe mine, pe domnul Ţiriac şi pe domnişoara Halep. Pentru un milion de euro. Cei care am iniţiat treaba asta cu scrisoarea. Domnul judecător i-a pus o singură întrebare: 'Al cui este terenul? E al dumneavoastră?' Şi-a spus 'Nu, e al statului'. Păi atunci, domnule, cum să vă dăm noi un milion de euro? Înţelegeţi? E o răutate.Nu e numai la tenis, e şi la fotbal, că şi stadionul ăla e în paragină!", a spus Ilie Năstase pentru ProSport.

Apoi, Năstase a continuat să-l critice pe Mugur Isărescu: "Acolo are două hoteluri făcute, acolo stă mama, sora. E singura bază sportivă plătită de miliţieni, de Poliţie. Acolo stă mama, sora. E singura bază sportivă plătită de miliţieni, de Poliţie. Mâine, din păcate, a decis să vină în Parlament. El a decis să vină de parcă ţara e condusă de mama lui, de familia lui", a mai spus acesta.

Alături de cei trei au fost daţi în judecată şi Virginia Ruzici, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Andrei Pavel, Horia Tecău, Marius Copil, Adrian Ungur, George Cosac, Cosmin Hodor şi Alina Cercel, conform lui Năstase.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca nu erai prostul copiiilor gandeai ca regina maria nu avea dreptul sa lase mostenire castelul bran.Ai inteles spurcaciune?Daca mai statea principesa ileana in Romania facea mai multe pagube decat partidul unic.
0
0
marii sportivi ai tarii, pardon, marii mingiucari! Bine le face!
0
5
prosu scolii..daca vratele lu isarescu era sootul principesei ileana acu castelu bran ar fi fost retrocedat si mailiei isaresc..da daca esti prost si comunist asta esti...gandeste cu tartacuta aia ca nu e doar sa nu ti ploua in gat
0
4
Isarescu e un om de 2 bani !cum sa dai in judecata niste mari sportivi ai tarii despre care toata planeta vorbeste ? --Ptr ca au cerut ca un bun al tarii sa fie dat spre folosinta sportivilor Rominiei ?
4
1
Nu o sa uit cand Isarescu a afirmat ca producatorul de vin Murfatlar trebuie sa dea faliment, ghici ce...s-a intamplat, de ce? pentru ca Isarescu nu vrea concurenta.
5
1
Multa mooye replica.......
2
5
Fratele lui isarescu a fost sotul nesatulei principese ileana a Romaniei,cea care a plecat din castelul bran cu multe valori de nu puteau sa mai traga boii injugati la care pana la trenul cu care a plecat in strainatate.Asadar,haplea isarestii sunt de familie buna... nesatula aia de principesa nu a dat castelul bran inapoi primariei brasov pt ca nu avea drept de mostenire si statul roman a pierdut un castel valoros
5
1
Astia 2 de jos ori sunt handicapati ori grei de cap! As intreba mai degraba cine ar fi stiut ce al dracu e isarescu. Cine ar fi crezut , ia uite si la asta s-a umplut de hoteluri, masa, sorsa, bravo isarescule, soricelule, n-ai stat degeaba, ai acumulat, ai? Esti tare , da? Ce bine ca vor sa te arunce ca pe o masea stricata!
9
1
cine plm e Nastase?
3
15
Cine plm este Nastase????
3
11
click bait, dc nu spuneti in titlu ca i-a dat pe toti in judecata, nu doar pe halep...ziar misogin si xenofob
16
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218