REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Şocant! Minora dispărută din Sibioara a fugit de acasă pentru că nu mai suporta să fie violată de propriul său tată

Şocant! Minora dispărută din Sibioara a fugit de acasă pentru că nu mai suporta să fie violată de propriul său tată

Replica API 29 aprilie 2013 | 00:00 107

Coşmarul deghizat în părinţi adoptivi

Coşmarul deghizat în părinţi adoptivi

Cutremurător! A plecat de acasă din cauza tatălui care o obliga să întreţină relaţii sexuale, normale şi orale în cursul anului 2012 şi în acest an. Monstrul cu chip de tată era de fapt părintele adoptiv al minorei, pe care a silit-o să treacă printr-o dramă ce o va marca toată viaţa. În urmă cu câteva zile, poliţiştii din Lumina au fost sesizaţi cu privire la dispariţia minorei Ursu Maria Paraschiva, în vârstă de 14 de ani, din localitatea Sibioara. Aceasta, la data de 24 aprilie a.c., a plecat de la domiciliul familiei. În cauză a fost constituită o echipă complexă, formată din ofiţeri ai Biroului Urmăriri din cadrul I.P.J. Constanţa, criminalişti însoţiţi de un câine de urmă, care în colaborare cu jandarmi din cadrul I.J.J. Constanţa, agenţi de pază ai unei societăţi de profil şi localnici, au demarat procedurile în vigoare privind dispariţiile de minori. După ce a fost găsită, tânăra de 14 ani nu a vrut să se mai întoarcă acasa.

În cursul dimineţii de sâmbătă, poliţiştii constănţeni au găsit minora dispărută. În perioada în care a fost plecată de acasă, minora nu a fost victima nici unei infracţiuni. Conform IPJ Constanţa, cercetările sunt continuate în parteneriat cu DGASPC. Ceea ce nimeni nu ar fi bănuit, este că tânăra de 14 ani a fugit de acasă din pricina tatălui, care a obligat-o în cursul anului trecut şi în acest an să întreţină relaţii sexuale cu el. Potrivit anchetatorilor, minora de la Sibioara a mers pe jos de când a plecat de acasă, circa 7-8 ore. Aceasta a fost găsită la ora 2 dimineaţa de către un taximetrist când se întorcea din cursă. Tânăra mergea pe carosabil, era să fie lovită de taximetrist, care a evitat-o, a oprit şi a întrebat-o ce i s-a întâmplat. Minora i-a explicat că a fugit de acasă şi nu doreşte să se mai întoarcă acolo. Prin urmare, cei de la Protecţia Copilului au venit şi, în faţa acestora, tânăra a dezvăluit prin ce coşmar a fost nevoită să treacă, declarându-le că a fost obligată de către tatăl ei să întreţină relaţii sexuale, normale şi orale. Întrucât este vorba despre un abuz sexual asupra minorului, cercetările vor fi preluate de către Parchet. Minora nu se va mai întoarce acasă, a fost preluată de către Protecţia Copilului şi trimisă către un Centru de Plasament din Constanţa. Bestia care a supus-o pe minoră la perversiuni sexuale nu este tatăl ei natural, la fel cum nici mama nu este cea biologică fiind părinţii adoptivi ai minorei.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108