REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

ȘOCANT! Se dădea drept medic ginecolog și FILMA și VIOLA pacientele!

ȘOCANT! Se dădea drept medic ginecolog și FILMA și VIOLA pacientele!

Replica API 13 octombrie 2018 | 00:06 766

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigaţii Criminale sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, joi, 11 octombrie a.c., au reţinut un bărbat, în vârstă de 52 de ani, bănuit de săvârşirea a 20 de infracţiuni de agresiune sexuală, 17 infracţiuni de viol, o infracţiune de exercitare fără drept a profesiei de medic şi 26 de infracţiuni de violare a vieţii private.

Probele administrate au conturat suspicinea că în perioada 2016 – februarie 2017, bărbatul de 52 de ani a creat mai multe domenii de e-mail de tip scam, pe care le posta în mediul virtual, ca adrese de corespondenţă pentru diverse interviuri de angajare pe anumite posturi. După ce persoanele se arătau interesate de posturile respective, erau îndrumate către un medic cu care ar fi colaborat pretinsele firme care făceau angajări, medic care nu era altcineva decât cel ce genera şi mesajele de anunţ, fără ca în realitate să şi deţină calitatea de medic. După ce persoanele vătămate erau supuse unui pretins examen psihologic, bărbatul şi-ar fi declinat şi calitatea de medic specialist şi, prin false diagnostice de natură a alarma persoanele, le determina să accepte să fie supuse unui control ginecologic, prin aplicarea unor metode neconvenţionale, ce ar fi condus la eliminarea pericolului cu privire la sănătate. Pretinsele examinări medicale se desfăşurau într-o încăpere în care erau amplasate mai multe camere video disimulate, creându-se în acest sens o arhivă cu materiale pornografice. În acest caz procurorii au pus în mişcare acţiunea penală împotriva bărbatului, dosarul fiind înaintat Judecătoriei Sectorului 6, cu propunere de arestare preventivă. Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Sesizare depusă de o femeie!

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, miercuri, 8 februarie a.c., au reţinut un bărbat de 50 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi şi fals în înscrisuri oficiale. Reţinerea acestuia de către poliţiştii Secţiei 20 a venit în urma unor activităţi complexe declanşate în luna ianuarie, în baza unei plângeri formulate de către o tânără. Cercetările efectuate până în prezent au reliefat că bărbatul de 50 de ani a lansat online un anunţ conform căruia se făceau angajări pentru funcţia de secretară, solicitând persoanelor interesate să trimită pe email date şi fotografii, urmând ca acestea să fie programate şi la o testare psihologică, la un cabinet situat pe raza sectorului 6, persoanele interesate neavând cunoştinţă despre faptul că oferta de angajare şi examinare psihologică prezumau una şi aceeaşi persoană. Mai multe femei s-au arătat interesate de acest post şi s-au deplasat la ,,cabinetul medical” pentru testarea psihologică unde, după ce au completat anumite documente, sub pretextul necesităţii şi unei examinări fizice, invocate de medic, au acceptat să li se administreze anumite medicamente şi să se dezbrace, ulterior, după plecarea din cabinet, realizând că au fost victimele infracţiunii de viol. Având în vedere aceste aspecte a fost pusă în aplicare o autorizaţie de percheziţie domiciliară la locaţia prezentată drept ,,cabinet medical”, de unde au fost ridicate mai multe înscrisuri, obiecte şi bunuri de interes în cauza penală, urmând a fi efectuate mai multe expertize şi constatări.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar trebui un film dupa scenariul asta. Iar rolul acestei femei care a depus sesizare sa fie acordat Maiei Morgenstein. Ea l-ar juca exemplar.
1
0
Muie cu cacat pe pula
1
0
Le-ai uitat pe alea care vor sex anal ! Si nu sunt putine astea care se simt satisfacute doar daca sunt futute in cur ! ... dar NU pe gratis !....
2
0
unele voiau viol,,,unele voiau sex oral,,,nui tot una.
1
2
in scris iti dau ca esti tampit...te rog nu mai naviga pe net ca te ineci de prost ce esti
0
8
de, restul au fost multumite
6
0
Una din cerinte era ca persoana care aplica, sa fie semiretardata, sau cum?? Cum plm realizau ca au fost violate, DUPA PLECAREA DIN CABINET??? A violat 17 femei si abia a 18-a a depus plangere? Eu nu inteleg nimic..
13
0
Vai Replica ce comentarii generati si agreati.....
5
3
Ce misto futea bunaciuni pe gratis si multe vreau si eu sa le violez
3
14
Socant! Dezamagirea secretarelor nu e ptr viol ci,ptr ca a fost pe degeaba.Ele fiind obisnuite psihologic cu norma de munca prestata in pielea goala.
20
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218