REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ȘOCANT! Străbunicul tinerei care a murit în teribilul accident de la Mihai Viteazu și-a pierdut viața pe același drum

ȘOCANT! Străbunicul tinerei care a murit în teribilul accident de la Mihai Viteazu și-a pierdut viața pe același drum

Replica API 16 iunie 2016 | 00:12 417

Detalii uluitoare au ieșit la suprafață în timp ce victimele cumplitului accident de la Mihai Viteazu erau conduse pe ultimul drum, miercuri, 15 iunie a.c. Mai exact, potrivit familiei îndoliate, și străbunicul Andreei a avut parte de un destin tragic. În urmă cu 38 de ani, bărbatul și-a pierdut viața tot într-un accident rutier ce a avut loc pe același drum.

LACRIMI și DURERE! Andreea Diana Oaidă, CONDUSĂ pe ULTIMUL DRUM!

"Am aflat că a murit și bunica fetiței. Ne este extrem de greu... Nu ai cum să te gândești de ce ne grăbim. Viața este o grabă. Ceea ce s-a întâmplat, s-a întâmplat dintr-o neatenție. Nu avem timp să ne vorbim cu prietenii, nu avem timp să ne vedem..., nu avem timp de nimic și apoi... totul se sfârșește brusc. La 18 ani, în loc să dea bacalaureatul, să meargă la facultate. Un copil foarte bun, cu rezultate extraordinare și acum totul s-a sfârșit fără ca noi să putem face ceva. Cel mai greu este pentru Florin (fratele șoferiței, Mădălina Celmare – n.r.) pentru că și-a pierdut soră, nepoată, părinți. A fost anunțat și a venit din străinătate", a declarat o rudă.

A decedat a patra victimă din mașina morții, implicată în accidentul de la Mihai Viteazu

Amintim că, potrivit poliţiştilor rutieri, duminică, 12 iunie, în jurul orei 20.00, cadrele medicale ale Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa au fost solicitate să intervină la ieşire din localitatea Mihai Viteazu, la un accident rutier. Mai exact, Maria Mădălina Celmare, de 42 de ani, din Constanţa, a condus autoturismul marca Chevrolet Kallos, pe DN22, dinspre Tulcea către Constanţa. Ajungând la km 245+940, a efectuat manevra de depăşire neregulamentară încălcând marcajul simplu continuu şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca BMW, condus de către Emil Ovidiu Dănilă, de 48 ani, din Babadag, care circula regulamentar din sens opus.

TRAGEDIE într-o familie din Constanţa, după o excursie în Tulcea: Andreea Diana avea doar 18 ani şi trebuia să susţină prima probă de BAC

În urma impactului, cele două vehicule au avariat şi autoturismul depăşit, marca Opel Zafira, condus de S.E., de 33 de ani, din Tulcea. Accidentul s-a soldat cu decesul conducătoarei auto Maria Mădălina Celmare, respectiv Mircea Celmare, de 67 de ani, din Constanţa şi Andreea Oaidă, de 18 ani, din Constanţa, ambii pasageri în autoturismul Chevrolet. De asemenea, Emil Ovidiu Dănilă a fost rănit grav, la fel şi Maria Celmare, de 63 de ani, din Constanţa, pasageră în autoturismul Chevrolet. Cu răni uşoare s-au ales Eugenia Dănilă de 69 de ani, George Alexandru D., de 17 ani, din Babadag, Elena O., de 18 ani, din Babadag, toţi pasgeri în BMW. La scurt timp a decedat și a patra victimă din Chevrolet Kallos.

Mihaela UNGUREANU, Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367