REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ȘOCANT! UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI BĂLCESCU A MURIT PE UN STÂLP DE ELECTRICITATE

ȘOCANT! UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI BĂLCESCU A MURIT PE UN STÂLP DE ELECTRICITATE

Replica API 12 iulie 2018 | 00:38 875

Tragedie în localitatea Nicolae Bălcescu din județul Constanța. Un electrician, angajat al unei firme contractate de primărie pentru mentenanţă, a murit după ce s-a urcat pe un stâlp de tensiune în vederea remedierii unor defecțiuni, joi, 12 iulie anul curent. Potrivit primelor informații, acesta s-a electrocutat.

Au fost declanșate cercetări atât de către polițiști cât și de către inspectorii ITM pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment, dar și pentru a se stabili dacă el avea calitatea de a efectua astfel de lucrări.

Conform surselor noastre, bărbatul, Mihai Honț, avea 52 de ani.

Update: Trupul neînsuflețit a rămas suspendat, un echipaj din cadrul ISU Dobrogea (de la Medgidia) intervenind pentru a-l aduce la sol.

Primarul din localitate: ”Era în concediu”

Primarul din Nicolae Bălcescu, Dumitru Timofte, a declarat, pentru ”Replica”, că bărbatul era angajat ca electrician la SC Nic.Bal Prest SRL, care prestează servicii pentru Primărie, însă era în concendiu din data de 30 iunie. ”Era în concediu, nu știu ce s-a întâmplat și ce căuta acolo. Acum am aflat și am rămas... Păcat de el pentru că era un băiat de nota 10 și un electrician foarte bun. Chiar nu pot să înțeleg ce căuta pe acel stâlp în timpul liber... Dumnezeu să-l ierte!!!”, a spus Dumitru Timofte.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Degeaba acuzam in stanga si in dreapta, Mihai era in concediu pentru ca avea de lucru la stupi. Ceea ce s-a intamplat a fost un accident si ar trebui sa il luam ca atare.
2
0
O jigodile, de primar sa spalat pe maine zicand ca e in concediu Mihai .Dumnezeu sal odihneasca
3
0
Ma da numai de comentarii sunteti buni unii dintre voi nu va vedeti de nas
0
1
Dumnezeu sa il odihneasca. Un suflet bland si demn de apreciat! Nu spunea nu si pe langa asta isi iubea extrem copiii si nu multi adopta copilul facut de fosta sotie cu alt barbat. Un om jos palaria cu un suflet urias.
5
2
L-am cunoscut pe Mihai anul trecut. Era in concediu oficial, dar a fost chemat ZILNIC la munca pe motiv de urgente....la orice ora. Un bun meserias care nu stia sa spuna NU.
2
1
Da cel mai simplu este sa dai vina pe cel care a murit. Dar sunt multe intrebari fara raspuns. Cine la chemat sa se urce pe stalp? Frerma carei persoane era aceea care se alimenta de la reteaua elecrtica respectiva? Daca nu era la munca, de ce erau colegii lui de munca cu el. Este cunoscut faptul ca se fac abuzuri, sefii isi trimit angazatii de la primarie sa lucreze pe mosia proprie.Asta e un abuz. Acum poate itelegeti de ce politicienii vor sa schimbe legea referitoare la abuzul in serviciu. Apoi daca a murit omul scoate o cerere de concediu din palarie si gata, s-a spalat pe maini.
7
0
dumnezeu sa l ierte
3
2
Dumnezeu sa il ierte ...omul asta a stricat o familie in 2012 a rapit fericirea unui copil care i sau uscat lacrimile pe obraz in ziua sfanta de craciun si spune-ti ca era un om bun? O fi fost ...acum despre morti sa vb numai despre bine Cateodata pedeapsa lui Dumnezeu e crunta ...pacat ...de copilasi care nu au nicio vina
8
6
O intrebare pentru cei ce imi acuza fratele ca era la ciubuc: de ce cei care au anuntat familia ca Mihai a avut groaznicul accident erau colegii lui de munca? Asta spune si explica multe.
5
6
Stim cu totii ca fratele meu Mihai era cautat de oricine si oriunde pentru ai ii ajuta la probleme electrice si nu numai chiar de multe ori a fost ridicat de la masa de oameni carora nu le pasa ca el are o familie si o viata privata. Acum am pierdut un suflet bun si minunat si cei cel cunosc pot intari cuvintele acestea. Cearta si gandurile rele nu isi au locul acum. Bunul Dumnezeu sa faca dreptate in cazul lui si nu numai si sa ii fie tarana usoara.
6
7
cine stie cine la trimis acolo,pacat de el,ca vroia sa plece de la societate ca avea saracu un salariu de mizerie ,dar dictatorii nu lau platit cum i se cuvenea si uite lipsa de bani la inpins la moarte
6
0
Daca omu era la ciubuc vinovatu este dumnezeu ca luat un suflet bun nu mai vorbiti ce nu trebuie dumnezeu sal ierte..... Mihai dumnezeu vede cine este vinovat noi duntem alaturi de familie indurerata
3
0
Cand o sa pleci tu in concediu sa ma anunti sa ti dau eu dispozitie sa te urci pe stalp,cat de bou esti sau tu in concediu umbli tot in echipament de protectie????fircare e liber sa faca ce vrea ca de asta se numeste concediu
1
2
Si daca mortul era in concediu cine a dat dispozitie sa se urce pe stalp?.Si daca a murit un om nu raspunde cineva de el?.Sa vedem cand i sa efectuat ultimul instructa j ssm,decedatul era autorizat d.p.d.v ssm,societatea in speta are hn contract de prestatii cu o firma abilitata ssm ,avea asigurat echipamentul individual de protectie,manusi electroizolante ,cisme electroizolante daca decedatul avea control medical si spt ptr lucru la inaltime.Asa ca dna Cristina protectia muncii nu este o mangla facuta de smechrmerii iohannisti din birou...La puscarie cu voi !.
2
2
Dragi consateni nu mai dati vina pe alti fiecare avem un destin ce e scris dd la Domnu sfant asa se antanpla pacat de bietul om ass a fost sa fie .Condoleante familiei si sa aiba putere sa treaca peste tot necazu.
3
3
Javrele lui BALAN omul era in concediu era la ciubuc
9
3
Nu mai mancati bors mincinosilor,omu era in concediu,verificati ca nu era in timpul programlui de lucru!nu stiti decst sa mancati cacat,pt orice e vinovat primarul!!!sunteti niste lichele
20
6
Asa face domnul Timofte Dumitru, trimite oamenii la moarte. I ameninta pe angajati ca i da afara din functie daca nu executa ordinele lui de dictator. Nemernic de om ce este!!
16
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218