REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ŞOCANT! Un constănţean, ameninţat şi înjurat de un taximetrist!

ŞOCANT! Un constănţean, ameninţat şi înjurat de un taximetrist!

Replica API 8 martie 2017 | 23:44 501

Imagini incredibile surprinse în Constanţa! Un bărbat a fost la un pas să fie bătut măr de şoferul unui taximetru chiar în miezul zilei. Totul s-a întâmplat pe data de 2 martie, pe Aleea Lotus! Presupusa victima a surprins în imagini reacţia violentă a presupusului agresor şi imediat le-a făcut publice pe un site de socializare. Oamenii legii au fost seizaţi şi se fac cercetări în acest caz.

Pericol pe străzile constănţene! Şoferul unui taximetru aparţinând firmei Romaris a fost la un pas să snopească în bătaie un constănţean în plină zi! Întreaga scenă a fost înregistrată video chiar de Gabriel I. Care imediat a sesizat autorităţile. „Am vorbit cu reprezentanţii firmei de taxi Romaris despre acest taximetrist, numitul Baican Ion, care mă ameninţă cu moartea, că dă cu maşina peste mine, mă loveşte cu un levier în timpul serviciului meu, eu fiind administrator. Aceştia mi-au spus că nu au ce să-i facă! Unde şi cu cine trebuie să iau legătura ca să se interzică accesul pe drumurile Constanţei acestui taximetrist?”, a sesizat autorităţile Gabriel. Evenimentul nefericit a avut loc chiar pe stradă, mai exact pe Aleea Lotus, nr. 03, bl.13A , sc A , în timp ce Gabriel se afla în timpul programului de încasări al Asociaţiei de Proprietari Bloc 13A. Scenele de-a dreptul revoltătoare au devenit virale pe internet şi au trezit revoltă în mediul online! Mai mult decât atât, presupusa victimă a depus plângere la Poliţie, cazul intrând în atenţia Secţiei 2 care demarează cercetări.

Diana NEAŢĂ

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti taximetristii sunteti niate lichele care nule place munca si staula mana intinsa POMANAGII.
3
0
astia sunt niste escroci
4
2
Georgiana este de fapt un labar nenorocit care isi mai zice si Claudia sau emic si suge p.ula virtuala a moldovenilor, turcilor si tiganilor. Atit poate ! Asa multa mizerie umana ca in Ct nu am mai vazut nicaieri in tara asta asa ca nu te poti mira de nimic din ce se intimpla.
6
0
Eu observ ca admnistratorul avea chef de cearta.
5
0
Taximetristii sunt tigani. Generalizare. Georgiana suge puli pe bani. Tot generalizare. Pentru ca cunosc 4 Georgiane care sug pula pe bani.
12
5
Taximetristii sunt tigani
10
9
Cretinii au descoperit aplicatia de filmare a telefoanelor! Pai jegul asta provocator, trebuia sa-i fie scosi dintii ca la sarpe! Daca ma intalnea pe mine, ii mancam ficatii si dupa, ii bagam telefonul in cur!
15
7
Autoarea articolului probabil ca nu a vizionat caseta. Altfel nu distorsiona adevarul
17
1
Din ce se vede , admininistratorul e lichea, s-a luat de taximetrist, l-a tot sicanat, si undeva soferul are dreptul sa reactioneze.Panarama e barbisonul administrator.
17
1
Asta care se da victima are mai degraba fata de cocalar . Merita o ranga pe spate
18
1
A FOST PROVOCAT CLAR ORICINE FACEA ASA
17
1
Dar tu ce i-ai facut de ce nu scrii kktule? Ca nu sarea ala degeaba
14
0
Taximetristul a facut ceea ce trebuia! A fost provocat si incitat! Eram in locul lui iti bagam telefonul in cur si te sunam ...cu speranta sa fie pe vibratii! Cred ca esti unul care ciupesti bani cu vrajeala! Astepti sa iei o palma si sa iti dea careva bani!
21
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367