REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Şocant! Un tânăr de 22 de ani s-a aruncat de la etajul 5, după ce a postat pe Facebook un citat înfiorător

Şocant! Un tânăr de 22 de ani s-a aruncat de la etajul 5, după ce a postat pe Facebook un citat înfiorător

Replica API 26 iunie 2014 | 00:00 832

Moarte violentă: "Să zbori este să încerci să te izbeşti de pământ şi să ratezi"

Moarte violentă: "Să zbori este să încerci să te izbeşti de pământ şi să ratezi"

Gest extrem la Constanţa! Un tânăr de 22 de ani, Răzvan Dumitru, a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa într-un mod cât se poate de violent, aruncându-se de la etajul 5, de la balconul apartamentului în care locuia. Cadrele medicale sosite la faţa locului au menţionat că avea traumatisme pe tot corpul, acestea fiind incompatibile cu viaţa, el fiind declarat decedat. Potrivit vecinilor, Răzvan avea probleme cu alcoolul şi ei cred că se şi droga.

O bubuitură puternică a scos locuitorii zonei Stadion la ferestre. Prima care a vrut să vadă despre ce e vorba a fost o femeie, care a rămas înmărmurită văzându-şi vecinul pe asfalt, într-o baltă de sânge. A sunat de urgenţă la 112, un echipaj cu medic al Ambulanţei sosind la faţa locului, pe strada Făgetului, în faţa blocului ST8. Din nefericire, acesta a murit pe loc. "Am fost solicitaţi pentru un pacient care, posibil, să se fi aruncat de la etaj. Ne-am prezentat la locul solicitării şi am găsit un pacient decedat", a declarat Izabela David, medic în cadrul SAJ. Nefericitul eveniment s-a petrecut în cursul zilei de miercuri, 25 iunie, care a fost şi ultima pentru tânărul Răzvan, în vârstă de numai 22 de ani. Acesta a căzut la o distanţă destul de mare de bloc, ceea ce-i face pe anchetatori să creadă că sinucigaşul şi-a luat avânt înainte de a recurge la teribilul gest. Un tânăr din bloc susţine că nu a auzit certuri înainte de tragicul eveniment, doar bubuitura în sine. "Nu, a fost linişte. Era şi tatăl lui acasă, dar nu aveau probleme, adică să se certe sau ceva. Ştiu doar că se strângea cu prietenii şi făceau petreceri care durau şi patru zile pentru că nu puteam să dorm din cauza asta. În rest nu aveam treabă cu el, salut şi atât", a spus tânărul. Un alt locatar al blocului a menţionat şi faptul că Răzvan Dumitru avea probleme cu alcoolul. "Era mai mult beat decât treaz. Ştiu că bea mult, nu o stică sau două, ci în cantităţi mult mai mari. A avut şi un accident rutier la sfârşitul anului trecut, când şi-a făcut maşina praf. Şi atunci era beat la volan, dar şi fumat. Nici tatăl lui nu e altfel. Şi el a condus băut şi a lovit două maşini aici, în parcare, după care a fugit, dar a fost prins de Poliţie", a spus acesta. Din câte se pare, Răzvan era student în cadrul Universităţii Ovidius, la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative, iar de puţin timp îşi găsise un loc de muncă în staţiunea Mamaia. Conducea un Mercedes şi nu avea probleme financiare. Acesta locuia cu tatăl lui, care este despărţit de soţie. Îndurerat şi nervos, bărbatul nu a vrut să dea declaraţii. Revenind la tânărul care a ales să-şi ia adio de la viaţă, pe 9 iunie a postat următoarele rânduri pe Facebook: "Să zbori este să încerci să te izbeşti de pământ şi să ratezi", a scris el citându-l pe Douglas Adams. Trupul neînsufleţit a fost depus la morgă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218