REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
26.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Social-democraţii îl critică pe Iohannis pentru participarea la întâlnirea PNL de la Sibiu şi amânarea şedinţei CSAT

Social-democraţii îl critică pe Iohannis pentru participarea la întâlnirea PNL de la Sibiu şi amânarea şedinţei CSAT

Replica API 27 august 2018 | 00:29 384

"Este regretabil că preşedintele Iohannis îşi face timp pentru participarea la întâlnirea politică a PNL de la Sibiu, dar nu are timp pentru a convoca CSAT. Oamenii trebuie să înţeleagă că rectificarea bugetară, cea care prevede fonduri pentru copii, mame şi pensionari, nu poate fi aplicată fără avizul CSAT. Este clar că vorbim despre rea-voinţă! În fapt, preşedintele vrea ca rectificarea să se facă fără ca bugetul Administraţiei Prezidenţiale şi bugetele Serviciilor să fie afectate. Din cauza ambiţiilor personale ale lui Iohannis, mii de oameni ajung să sufere!", subliniază Dan Nica.

Liderul europarlamentarilor PSD mai susţine că preşedintele Iohannis ''minte'' când spune că Guvernul poate face rectificarea fără avizul CSAT.

"Când legea de rectificare prevede modificarea bugetelor serviciilor secrete este obligatoriu avizul consultativ al CSAT. Guvernul nu poate lua bani de la Servicii pentru a-i pune la spitale fără ca bugetul Serviciilor să sufere modificări şi nici nu poate finanţa tratamentele medicale fără a modifica bugetele Serviciilor. Iar preşedintele ştie foarte bine aceste lucruri. Este trist că a ales calea minciunii", mai arată Nica.

Claudia Ţapardel: Este un act de trădare

Europarlamentarul social-democrat Claudia Ţapardel critică şi ea afirmaţiile preşedintelui Iohannis la adresa Guvernului şi participarea acestuia la şedinţa PNL.

"Preşedintele Klaus Iohannis atacă într-un mod incalificabil Guvernul României şi nu face decât să ne confirme cât de mult are România de suferit pentru că are un astfel de şef al statului, care pur şi simplu nu se mai poate controla, afectând credibilitatea ţării pe plan extern. (...) Să spui despre Guvern că 'poate face orice rectificare bugetară în afara celei care priveşte bugetele Serviciilor din zona de securitate naţională' este o mare minciună, chiar o dezinformare din partea preşedintelui Klaus Iohannis. (...) Este un act de trădare să susţii în mod repetat că nu mai sunt bani la buget pentru pensii şi salarii, panicând în acest fel populaţia, deşi ştii foarte bine că minţi. (...) Era mult mai bine ca preşedintele Iohannis să organizeze o şedinţă a CSAT pentru a da aviz legii pentru rectificarea bugetară în loc să se vadă cu liberalii la Sibiu. Ce coincidenţă nefericită că România are un astfel de preşedinte", afirmă Ţapardel într-un comunicat.

Citeşte mai mult pe Rtv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Manipulare si dezinformare ordinara! Guvernul asta cu marioneta docila a lui dracnea, putea sa faca cate rectificari vroia! Doar in cazul securitatii nationale era nevoie de aviz CSSM. Pentru penssii, salarii, iinvatamant, sanatate...etc. Nu era nevoie de aviz CSM. Niste mincinosi care nu mai gasesc bani si dau vina pe presedinte acum! Total neadevarat.
2
0
esti omul replicii , tu ai voie noi nu ! muie !
3
2
Rovana dar nu vrei tu sa spui ce premiu ai incasat tu pentru sex de la D.L.A.
5
2
Comunisti nemernici.
5
2
Penalo... !! Tu vorbesti !? Au facut scut pesedei, sa te APERE... Si sti si DE CE ??!! Nu scapi, nuuu.....
5
1
ma tot intreb cand veti face si voi, acestia din cadrul ciumei rosii, cunostinta cu bunul simt, cu realitatea cu renuntarea la minciuna si la manipulare?, ati ajuns de rasul curcilor, tu vorbesti- de ce odrasla ta si-a inmatriculat masina, din banii furati de tine, in Bulgaria exact cand tu erai ministrul mediului? incredibil cata doza de nesimtire aveti in voi
6
0
multa prostie in tara asta ! toti suntem doctori la fotbal ...politica si femei ! cum draqu de le stim noi pe toate ?! duceti-va dra q la munca oligofrenilor ...stati si comentati aiurea la oroce cacat postat ! daca nu munciti macar pune-ti mana si informati-va din lege !
1
5
Multa ,dar multa.muie la toate muistele din ciuma Rosie,si cel Mai mult ,pedofilului,Dragnea,care este UN pericol social,are fetita Mai mica decit ,,mireasa,,lu fii-su,care are fata de gay,dar sa ne pregatim costumele,ptr Masa mare ,mergem cu totii la nunta,sa luam si catusele
5
3
nica sau neica nimeni in frunte cu pesedei se ascund iara in spatele copiilor .... . ALDE PSD jeguri, ca intotdeauna, intoxicate cu plumb.
8
2
Comunistilor Iliescu participa la toate sedintele psd
5
2
bai 14:50 si tu si dan muistul si mishu labaru vad ca va place sa luati multa muie cu cacat de la mine. Deci nu va ajung aia 50 de bani de postare,mai vreti si muia cu cacat. Luati de-aici futu-va-n gat de labe triste !!! Sa va fut pesedei jegosi !!!Muie dragnea,muie pesede !!!
6
2
De ce are nevoie guvernul de rectificarea bugetului? Cumva a facut gresit bugetul initial? Cumva a cheltuit banii pe care nu ii are pentru pomeni electorale? Ori nu mai are bani de pensii si salarii asa cum au fost avertizati public in urma cu cateva luni?
10
1
Oricum labagiul de klaus van muius o suge grav mereu este la tinta cu pula in gura.succes
2
9

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369