REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
15.7° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Sociologul Kuby vine la Constanţa: lansează cărtea „Revoluţia sexuală globală. Distrugerea libertăţii în numele libertăţii”

Sociologul Kuby vine la Constanţa: lansează cărtea „Revoluţia sexuală globală. Distrugerea libertăţii în numele libertăţii”

Replica API 1 noiembrie 2014 | 01:56 238

Gabriele Kuby

Gabriele Kuby, mamă a trei copiii, sociolog şi expert în gender, vine la Constanţa pentru a vorbi despre schimbarea actuală a societăţii. Sociologul avertizează de ani întregi asupra distrugerii familiei. Conform convingerii ei, teza gender despre aşa-zisul gen social dezrădăcinează omul din existenţa sa determinată sexual. Astfel, Aula Magna „Prof.univ.dr.Adrian Rădulescu” a Universităţii „Ovidius” din Constanţa va fi gazda unei eveniment cultural. Luni, 3 noiembrie a.c., ora 18.00, va avea loc lansarea cărţii „Revoluţia sexuală globală. Distrugerea libertăţii în numele libertăţii”, scrisă de Kuby. Publicată recent de Editura Sapientia din Iaşi, cartea a fost tradusă din germană în limba română de dr. biol. Alexandru Bologa.

Cartea ei este considerată o operă de referinţă pentru a înţelege schimbarea actuală a societăţii şi a fost tradusă deja în şase limbi. Autoarea cărţii va susţine o conferinţă la Ovidius pe tema: „Gender: o ameninţare ascunsă la adresa familiei şi a societăţii?”. Evenimentul este organizat în colaborare de Academia Oamenilor de Ştiinţă din România Universitatea „Ovidius” din Constanţa, Ateneul „Dobrogeţia” şi Editura Sapienţia a Institutului Teologic Romano-Catolic din Iaşi. Evenimentul se adresează publicului larg, dar îndeosebi părinţilor, adulţilor şi tinerilor. Născută în 1944 la Konstanz, Gabriele Kuby a studiat sociologia la Berlin şi Konstanz. După căutări îndelungate pe căile spiritului epocii, în 1977 a aderat la Biserica Catolică. Prin activitatea sa publicistică şi prin conferenţile pe care le ţine arată impasurile în care se află societatea modernă şi arată că ieşirea se poate face printr-o reconsiderare a valorilor creştine. Papa Benedict al XI-lea susţine că sociologul Kuby este o luptătoare vitează împotriva ideologiilor, care vizează în cele din urmă o distrugere a omului.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369