REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Sociologul Marius Pieleanu trage cu TUNUL în Guvernul Dăncilă: AVERTISMENT sumbru pentru PSD

Sociologul Marius Pieleanu trage cu TUNUL în Guvernul Dăncilă: AVERTISMENT sumbru pentru PSD

Replica API 10 septembrie 2018 | 00:46 408

Sociologul Marius Pieleanu susține că în Comitetul Executiv al PSD ar trebui inițiată o largă remaniere guvernamentală, pentru că în acest moment există foarte mulți miniștri a căror competență tinde spre zero. Sociologul arată că PSD trebuie să vină cu un Guvern puternic, pentru că programul de guvernare riscă să nu fie îndeplinit.

”România are nevoie de un Guvern larg remaniat, nu o spun eu, se vede cu ochiul liber în fiecare zi. Sunt foarte mulți miniștrii unde competența tinde spre zero. România are nevoie de un Guvern în care fiecare ministru să fie investit cu putere absolută pe domeniul său, de un Guvern cu mare responsabilitate, care să împlinească măcar o parte din programul de guvernare cu care PSD a câștigat alegerile cu cel mai mare scor din istoria sa.

Noi ne-am obișnuit să ne uităm doar către ministru, dar și oamenii din ministere trebuie să fie profesioniști. Directorii din ministere trebuie să fie super-calificați, motivați și foarte bine plătiți.

La alegerea miniștrilor, ar trebui ca folosirea cu maximă larghețe a limbii române trebuie să fie un criteriu de selecție. Nu știu cum am ajuns în această situație. Suntem în anul 2018, an în care marea majoritate a oamenilor cunoaște cel puțin o limbă străină, iar noi am ajuns să ne bucurăm că un ministru cunoaște bine limba română. Nu este posibil așa ceva, iar singura soluție este să-i schimbăm cu totul”, a declarat Marius Pieleanu, la Antena 3.

Sociologul susține că în actualul Guvern, miniștrii cu cel mai ridicat nivel de încredere sunt Petre Daea și Tudorel Toader.

”Cel mai bine plasat la încredere este Petre Daea, urmat de Tudorel Toader și Olguța Vasilescu și vine tare din urmă Eugen Teodorovici. Era în top și Carmen Dan, dar după evenimentele din 10 august societatea s-a cam împărțit”, a mai spus Pieleanu.

Pieleanu a explicat că sunt mai mulți miniștri care nu au ce căuta în Guvern și i-a dat ca exemple pe Dănuț Andrușcă de la Economie și Ioana Bran de la Tineret și Sport.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alta coada de topor, la fel ca palada sau loaza aia de chireac care face spume la latrina 3 mai ceva ca turbatul deciuvica. Loaza.
1
0
mai nea sociologule tu mai ai putin si faci si avorturi daca te dai asa destept de ce nu ai stiut ca protestele au fost finantate din exterior
1
0
Toti ministrii sunt o apa si un pamint, iar Pieleanu un smecher in spatele PSD.
8
2
ce spune pieleanu , cate puli poate suge ma-ta in 24 de ore ? sa nu faca febra .....sa incerce si cu curul familie de muisti !
5
3
Asta spune acum dl asta,PULAianu care ,auzi o scoate in fata pe Olguta curvuta,Daea senilul si pe jegarel Toader.Mai PULAiene ,mai ai sa vii cu un sondaj in care sa ne explici ca ciuma rosie are peste 120% si te cred pe cuvant ca...esti tampit!
7
6
ha,ha,ha ia uite securistii cum se desconspra aveti multe IP la dispozitie.Micalus te da seful afara prostule
9
1
Ai asteptat sa se faca 12 noaptea ca sa postezi din nou atat de limitat tehnologoc esti idiotule hahahah
2
5
bine ca explici matale-auzi daca tot stii dinainte,poate le traduci si alora din tiliorman sa stie macar la ce vin cand i-o convoca liv-jong-unu ''la vreun miting de sustinere''.La noi e mai greu acilea la Costanta ca avem primar din etnie de banditi proveniti din albania si ''bazinul electoral''din H.cioara voteaza si morti p$d.Bai ce ne faceam noi fara nea pieleanu.
5
3
@ 2302 nu bai neuron stingher, sunt europeanu sau pensionaru dar esti prea prost ca sa te prinzi !
3
3
Mishu e acelasi postac care da copy paste cu dihorul venetic
6
2
Nea sociologul asta oricum e o gluma proasta. Era dintotdeauna, dar in ultima vreme a ajuns la paroxism. Scoate doar gunoi pe gura aia batrana si stramba. Nici familia lui nu cred ca-l mai baga in seama, dar omul continua sa se creada in stare de ceva. O super-mostra de idiot inutil si expirat.
8
1
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
6
9
Orice cacat se baga in seama? Taci, cacareaza, nu interesezi pe nimeni. Ce-ai facut tu in sociologie, panarama dracului?
12
4
As vrea sa traga Dragbea in mine anal cu tunul! Tun dupa tun pana fac caca pe el si pe mine
2
7
bai pieleapweleanu tu pe Andrusca il critici, dar de ce nu pomenesti nimic despre ce spune miliardarul boss la DAMEN ,sau presedintele sindicatului Meridian .Ai facut tu sapaturi si omul asta nu si-a facut treaba ?Sau ai vrea sa stea toata ziua cu dintii ranjiti pe stilcla ca sa-i admiri tu dictia . Pentru prostii care critica poate intelegeti Decat o mie de cuvinte mai bine un strop de sudoare !Hai sictir nemultumitilor guvernul asta va mai decupleaza de la tuturoiul bugetului de stat !
7
5
Cand capusa CNE Cernavoda cu miliarde prin firma lui de testare psihologica a uitat. Se prevala de faptul ca are aviz CNCAN, hotule...
10
1
da ma sa-i dam jos si sa-i punem pe aia care faceau autostrazi cu costul km de 3 ori mai mare decat in vest si pretul motorinei era aproape 7 lei?
5
15
pai nu au fost ma in toate guvernele din 2016 incoace? cine i-a pus acolo nu voi ? nu stiati ca sunt semianalfabeti ? si prosti? nu duduie economia de la competenta lor ? au marit salariile si pensiile la pulime ,in 2016 motorina era 4,3 lei litrul acum e 5,7 ,zero km de autostrada ,bine ca ati omorit porcii si vreti sa impuscati mistretii si ursii ca ati devenit toti "vinatori sportivi" niste jeguri ordinare voi astia de la pesede
18
4
Unul din bogata fauna a parerologilor, acest pielea p---i...
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614