A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(https://www.replicaonline.ro/rbin/data285000/sociologul_mirel_palada_prezice.jpg): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: module/modul-header.php

Line Number: 69

Backtrace:

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/views/module/modul-header.php
Line: 69
Function: getimagesize

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/views/template.php
Line: 2
Function: view

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/controllers/Home.php
Line: 184
Function: view

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/controllers/Home.php
Line: 71
Function: post

File: /home/replicaonlinero/public_html/index.php
Line: 329
Function: require_once

REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Sociologul Mirel Palada prezice două 'ŞOCURI' la europarlamentare: Băsescu e pe tobogan, un alt partid vine tare din urmă

Sociologul Mirel Palada prezice două 'ŞOCURI' la europarlamentare: Băsescu e pe tobogan, un alt partid vine tare din urmă

Replica API 20 mai 2019 | 00:00 211

Sociologul Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, anticipează un eşec al PMP la alegerile europarlamentare, ca urmare a informaţiilor despre posibilia colaborare cu fosta Securitate a lui Traian Băsescu. Palada mai afirmă, pe baza unor cercetări sociologice, că UNPR creşte spectaculos, depăşind 3%, ca urmare a unei campanii intense desfăşurate de Gabriel Oprea, conform stiripesurse.ro.

"Zilele astea toată lumea se concentrează pe soarta partidelor mari. Când, de fapt, adevăratele surprize se întâmplă în cazul celorlalte partide, în partea a doua a clasamentului.

Până acum două săptămâni, sondajele indicau o tendință de creștere pentru PMP. Eu personal eram din ce în ce mai convins că va trece pragul de 5%, la fel cum a făcut și la alegerile parlamentare din 2014: pe ultima sută de metri, la mustață.

Apoi însă a venit dezvăluirea cu Petrov, numele de cod sub care Băsescu a colaborat cu Securitatea. Se pare că utilitatea publică a acestuia s-a epuizat și atunci s-a scos dosarul.

Această dezvăluire a provocat deja consecințe. Măsurarea cea mai recentă arată că PMP a scăzut înapoi la loc, mult sub 5%, irosindu-și tot ce acumulase până acum de la începutul anului. Concluzia: PMP nu va intra în Parlamentul European.

În schimb, sunt semne că voturile se mută către un alt partid din aceeași zonă a clasamentului electoral: UNPR.

În cel mai recent sondaj Sociopol, terminat la sfârșitul săptâmănii trecute, UNPR a trecut deja de 3% și e pe creștere.

Din ce se întâmplă, trag concluzia că că temele legate de zona militară și de securitate i-au priit UNPR-ului în această campanie, ca și recentele subiecte de dezbatere publică: acoperirea crucilor eroilor români cu saci de gunoi în cimitirul miliar din Valea Uzului, demontarea statuii lui Mihai Viteazu la Oradea, scoaterea drapelului României la Miercurea Ciuc, folosirea imnului Ungariei și a imnului secuiesc în secuime.

La asta se adaugă probabil și efortul de campanie: din ce am auzit, Oprea a bătut toată țara, vizitând toate județele în ultimele trei luni.

Avem o campanie în care, pe lângă bazinele mari de vot, lupta electorală se duce inclusiv pe bazine foarte bine definite, punctuale, la nivel de categorii profesionale.

Iată că zona militarilor își îndreaptă votul spre UNPR. Va trece pragul de 5%? Urmează o ultimă săptămână de campanie foarte interesantă în această privință", scrie Mirel Palada pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sociologul Mirel Palada... Ati vrut sa spuneti golanul Mirel Palada...
2
0
Pe astia cu institutele lor nu ii intrreseaza ca se acopera de ridicol le dai banu si canta la comanda,exact ca tonomatele alea unde bagi banu si alegi melodia preferata.
2
1
Bah palada taci in plm ca niciodata nu ai nimerit cu niciun sondaj
3
0
Sunt o portavoce a manipulatorilor.mananc rahat non stop.am stat pe banca de rezerve mereu si am intrat cand antrenorul a avut nevoie de o mizerie. Ba mai terminati va cu manipularile astea ordinare si cu stirile astea imbecile.voi chiar nu aveti coloana vertebrala?nu ca as simpatiza pmp ul sau alt partid dar nici sa faci o stire din mizeria asta de om care deunazi afisa pe facebook un fake news a la carte. Mari gunoaie mai sunteti ma.cine morti voatri voteaza unpr cu golanul ala in frunte.doar niste mizerii.
1
1
Bai dementule cum sa voteze militarii un criminal ca Oprea
9
1
Mirel Pedala e dus cu pluta.
8
0
Pe cine mai cafteste pirel malada? Da bine la coaste. Gotiu de la usr nu mai doarme in parlament de cand la tabacit malada in studioul b1 tv.
2
0
nici unepereul nu trece pragul , nume de cod - Izmana
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614