REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Sociologul Pieleanu: Iohannis și Dragnea, într-o sensibilă egalitate

Sociologul Pieleanu: Iohannis și Dragnea, într-o sensibilă egalitate

Replica API 23 martie 2018 | 00:00 187

Sociologul Marius Pieleanu a vorbit la Antena 3, despre cine ar putea candida la alegerile prezidențiale de anul viitor.

Klaus Iohannis - candidat la președinția României

- ar putea pleca șef la Consiliul European

Liviu Dragnea - candidat din partea PSD

Liviu Pleșoianu - candidat la prezidențiale

Călin Popescu Tăriceanu - candidat din partea PSD-ALDE sau ALDE

Dacian Cioloș - susținut de USR și posibil PNL

„Avem puține certitudini. Reprezentantul stângii se va califica în turul doi. Cea mai mare probabilitate ne conduce cu gândul spre Liviu Dragnea. PSD nu își permite să nu aibă candidat pentru funcția de președinte. Eu cred că și actualul președinte al USR își va dori să candideze. Știm că atât Klaus Iohannis, cât și Liviu Dragnea ar fi într-o sensibilă egalitate. Sigur, și Tăriceanu e în aceeași situație. Președintele Iohannis ar putea să nu se califice în turul doi. Candidatul stângii se va califica în turul doi și acela ar putea fi Liviu Dragnea”, a spus Marius Pieleanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai si amar daca ramane sa alegem intre doi prosti: dulapul sasesc si dracul dracnea.
1
1
Numai retardatii mintali, mancati de ura si boala psihica posteaza pe aici. Asta le e meseria, ca parazitii aia din Piata Victoriei , gen Batausul de batrani, Closete Chirchi-RAU. Ajuta-i Doamne.
2
1
Dar nu poti tu,sa maninci rahat ,impreuna cu condamnatul ,puscariasul,penalul,puroiul,Dragnea,la puscarie?dute cu El la puscarie ,sa-l stergi cu hirtia igienica,si sa-,l speli,sa nu faca iritatii.Aaa,says uiti si vaselina,CA VA trebuie,scursurilor,ciumelor
3
2
cei cu lista asta de infractori,chiar nu a mai ramas nimeni mai curat mai uscat
1
1
Pai pielene....nu cumva in turul 2 dupa spusele tale ar fi tariceanu cu Dragnea?!ma umfla rasul...nu ajung astia 2 la cat are johannis singur...dar in fine tu ia-le banii la prosti si fa-i sa creada ca-s cei mai tari!!!
3
1
sunt amuzanti pana la un punct.Bai analfabetilor din gaska teleormaneana,va asfalteaza Iohanis.Fluierand iese presedinte la al 2-lea mandat.Daca nu apare cineva extrem de serios-si in nici un caz dragnea sau alt escroc de teapa lui-Iohanis se va pisa pe voi si pe alianta voastra.Nici retardatii mintal nu va mai voteaza.Mizeaza infectul pe moroii din cimitir la urna de vot probabil.
1
1
Pieleanu a facut studium in judetul vaslui...... Uita mereu DIASPORA CARE E CONTRA LU DRAGNEA.....SI E DUBLA LA NUMAR
2
0
mai psd-ist sadea , cu cat te-a platit penalul draknea, ptr o astfel de aberatie? Voi chiar nu mai aveti rusine, considerati ca toti suntem asistati sociali si votanti ciuma rosie, de ce nu spui ca acest penal pe care il sistii din rasputeri sau din minciuna in minciuna, va ajunge la puscarie, pe viata?
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218