REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

"Socotelile" lui Tucan: administratorul firmei sale, prefect de Constanţa din partea ALDE

"Socotelile" lui Tucan: administratorul firmei sale, prefect de Constanţa din partea ALDE

Replica API 23 ianuarie 2017 | 00:21 569

Discuţiile privind împărţirea posturilor de conducere de prin ministere ori deconcentrate sunt departe de a se fi încheiat. De fapt, am putea spune că „ciolaniada” PSD-ALDE ia o mică pauză, până se limpezesc apele legate de protestele declanşate odată cu punerea în discuţie a ordonanţei privind graţierea.

La Constanţa, zilele trecute, au „răsuflat” pe piaţă câteva nume din partea ALDE: bunăoară, Dan Jeacă (de la Loterie) a fost vehiculat ca posibilă propunere din partea ALDE pentru postul de prefect. Sau de subprefect, dacă PSD pune piciorul în prag. Interesant de menţionat că, oricine ar fi avansat numele lui Jeacă, nu a luat în calcul următorul aspect: pentru postul de prefect trebuie să fii funcţionar public. Ori, Jeacă nu este funcţionar public. “Posibil ca legea să se schimbe, iar prefecţii să fie numiţi din nou politic”, a precizat unul dintre reprezentanţii ALDE care au participat la şedinţa în care au fost avansate nume în eventualitatea în care partidul ar urma să primească câteva posturi. În cadrul aceloraşi discuţii, şi Christian Gigi Chiru (fost parlamentar) a transmis că… nu l-ar deranja un post de secretar de stat. Mai departe, un alt nume cu care ALDE Constanţa ar putea “defila” este Flavia Buzoiu, preşedintele organizaţiei de tineret. “Ar putea fi un nume pentru un post de secretar de stat, dacă se va cere de la Constanţa o astfel de propunere”, a precizat un reprezentant ALDE.

Revenind la discuţiile pentru un reprezentant ALDE la Prefectura Constanţa, surse din cadrul organizaţiei ne-au precizat că şi Jean Paul Tucan a părut a fi interesat de acest subiect. Mai exact, Tucan (sponsor de bază al partidului) a ţinut să dea palpitaţii colegilor, transmiţându-le că are şi el pe cineva apt să ocupe postul de prefect sau subprefect: o persoană angajată la Finanţe sau... administratorul firmei la care deţine acţiuni (JT Oil), adică Bogdan Aldea.

Alexandra CUCU

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/alde-si-psd-constanta-pe-punctul-de-a-incepe-ciolaniada-impartirea-functiilor-proportie-de-1-la-7-305246/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tucan Chiru Jeaca Banias Aldea la puscarie hotilor! Traseisti securisti retardati
0
0
A se citi Jeaca de la SRI, ca doar nu o sa scape Sistemul din mana vreun post, ce naiba
1
0
De nasu nimic?????
0
0
Urmeaza si asta sa fie rridicat.Omu a luato prin lalele, si-a cumparata elicopter.Pai tipic taranului imbogatit repede, el de ce sa nu aiba?pentru ca fata te e de taran orice ai face, deaia
10
0
Analfabet Tucan ciordito notoriu prmoade mafiotl Dragomir a ajuns sef e partid alaturi de penalii Chiru si Banias ce in loc sa infunde puscaria au ajn sa propuna prefecti nu le ajunge ca si-au plantat acolitii analfabeti prin CJC si deconcentate ALDE partidul penalilor la puscarie cu mafiotii si confiscarea averilor furate de la cetatenii cinstiti hua nenorocitilor
9
1
DEMISIA, Dima Marin de la conducerea DRDP Constanta
4
0
Un om care a dat un exemplu.Tot respectul!
4
11
Ar fi culmea sa fie numit prefect cineva de la ALDE . Toti sunt penali maidanezi !
10
2
Mai baieti de la Alde si nea Jane mai lasati-o usor cu pianu si mai cititi si legea Ptr a fi prefect trebuie intrunite niste conditii - a se citi articolul 9 din Legea 340 pe 2004. Singurii care pot fi prefecti de la voi sunt Banias si Chiru si poate mai aveti sii altii.Restul sunt propusi doar asa de ochii lumii.Mai cititi si legile tarisoarei asteia si mai usor cu numirile.Si in ce priveste secretarii de stat mai documentati-va si nu faceti numiri dupa ureche ...va faceti de ras..
10
3
Jigodia de Dragomir Gheorghe a distrus acum cativa ani toata organizatia pnl de la Navodari pentru a-l impune pe Tucan. Intelegeti acum de ce trebuie facuta curatenia generala? Acelasi lucru se intampla si la Ovidiu cu Boroianu!
13
1
te rugam sa nu uiti de boul ala de la aeroport. directorul ala trebuie cercetat pentru angajarile curvelor
9
2
analfabetul asta a ajuns sa conduca tara asta nu are opt clase terminate era laptar . peste tot e la fel gunoaiele conduc tara
14
1
Doamne, unde am ajuns! Golanul asta de Tucan sa propuna prefecti la Constanta?!? Toata lumea stie ca derbedeul ala de Bogdan Aldea e un isteric mafiot.
14
2
Poate il pune pe nepotu-su ! Oricum , aici s-a ajuns , cu Brailoiu senator si astia prefecti. Cum nu vii tu Tepes Doamne . . . .
19
1
doi golani ...
19
2
N-am ras de mult atat
18
0
doamne fereste! cum sa puna un penal acolo? si tucan este un escroc ai un nemernic. fura, inte, jecmaneste, face blocuri de capul lui, da spagi pe la primarie, blocurile lui stau sa cada, toti locatarii de acolo sunt ingroziti.si nu stiu cum sa scape de el si de blocurile lui. STATI DEPARTE DE TUCAN SI NU CREDETI PROMISIUNILE LUI, ESTE UN ESCROC!
21
1
Un mafiot nedovedit!
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367