REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Socrul primarului din Tortoman, reclamat la Poliţie: "Îşi bate joc de munca noastră!"

Socrul primarului din Tortoman, reclamat la Poliţie: "Îşi bate joc de munca noastră!"

Replica API 26 mai 2014 | 00:00 409

Fiul lui îşi obliga iubita să întreţină raporturi sexuale cu un cal

Fiul lui îşi obliga iubita să întreţină raporturi sexuale cu un cal

În urmă cu câţiva ani şi-a dat fiul pe mâna Poliţiei pentru că teroriza familia şi şi-a obligat iubita să întreţină raporturi sexuale cu un cal, iar acum a ajuns el în atenţia oamenilor legii. Vorbim despre Neagu Corcodel, socrul primarului din localitatea Tortoman (Lucian Chitic - n.r.), care este reclamat de către vecini cum că el ar face "legea" pe malul canalului. Oamenii au ajuns să creadă că tot ce se întâmplă este cu ştiinţa lui Corcodel, căruia nici că i-ar păsa că tot se înregistrează plângeri pe numele lui.

Maria Varga locuieşte pe malul canalului din Tortoman şi susţine că nu mai ştie încotro s-o apuce întrucât este nevoită să-şi schimbe gardul şi porţile frecvent şi asta pentru că animalele dau buzna în curtea ei şi fac prăpăd. Ar fi vorba de cai, vaci, oi, toate aparţinând socrului primarului, respectiv Neagu Corcodel, care are o microfermă în apropiere. "Stau pe malul canalului, iar Neagu Corcodel, socrul primarului, care are ferma pe deal, îşi lasă animalele libere. Mi-au intrat în curte de nici nu mai ştiu câte ori. Vaci, cai. Trec peste gard, mi-l distrug, apoi mi-au făcut praf ce am cultivat, porumb, tot. De curând, eram cu nepoţelul în braţe şi am văzut caii cum năvălesc. Am luat-o la fugă de s-a tăiat şi copilul pe faţă de la frunzele de porumb. Dădeau peste noi, ce să mai. Şi el, Corcodel, stătea pe deal şi se uita fără să facă nimic", a declarat, pentru "Replica", Maria Varga. Potrivit acesteia, situaţia nu este una nouă, ea depunând mai multe plângeri la Poliţie, lucru confirmat şi de oamenii legii. "Există mai multe plângeri depuse, unele au fost soluţionate, altele sunt în curs. Persoana reclamată a fost sancţionată. Există şi o plângere depusă anul acesta", au declarat poliţiştii. Chiar şi aşa, Maria ne-a menţionat că nimic nu s-a schimbat şi că animalele continuă să-i intre în curte şi să-i calce în picioare munca. "Dar parcă face intenţionat. I-am spus, i-am arătat, l-am rugat, am mers la Poliţie, nu mai ştiu ce să fac. Am schimbat gardul şi porţile de m-am săturat. Acum stau cu nişte improvizaţii pe acolo că nu-mi permit să le schimb mereu. Şi nu sunt singura. Şi vecinii de lângă mine la fel păţesc", a mai spus femeia. De cealaltă parte, alte "guri" din localitate ar spune că la mijloc este vorba de un conflict mai vechi între Maria Varga şi Neagu Cocodel. Reamintim că, în anul 2009, Neagu Corcodel a mers la Poliţie, reclamându-şi fiul, pe Marius Corcodel, că terorizează familia. Pe atunci Marius avea 22 de ani şi se pare că era spaima satului. Umbla băut şi se lua de toată lumea. Din "ghearele" lui nu au scăpat nici membrii familiei, dar nici concubina lui, cu care are şi un copil, pe care a bătut-o, a obligat-o să-i bea urina şi apoi să întreţină relaţii sexuale cu un cal. Tânăra s-a opus şi a mâncat o bătaie cruntă. Tatăl lui l-a dat pe mâna Poliţiei, Marius fiind arestat şi apoi condamnat la 3 ani de închisoare.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614