REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Şofer AMENDAT pentru că făcea DRIFTURI în zona Poarta 1!

Şofer AMENDAT pentru că făcea DRIFTURI în zona Poarta 1!

Replica API 26 septembrie 2018 | 00:35 217

Un fenomen cunoscut în rândul tinerilor este “linuţa”. Pe lângă acest mod de a se da în spectacol, tinerii constănţeni mai practică şi “drifturile”, acestea fiind şi ele interzise şi sancţionate de lege. Începutul de săptămână l-a adus pe un tânăr din Constanţa în situaţia în care să achite o amendă de 1.000 de lei pentru aşa-zisa distracţie. Acesta a fost prins de oamenii legii în timp ce făcea drifturi cu maşina în zona Poarta 1 din municipiul Constanţa.

Direcția Generală Poliția Locală Constanța din cadrul Primăriei Municipiului Constanța își desfășoară activitatea în interesul comunității locale și acționează pentru respectarea normelor legale privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și linisții publice precum și pentru menținerea curățeniei și protejării mediului pe raza municipiului Constanța, astfel că au atins şi zona aceasta.

Astfel, luni, 24 septembrie a.c., polițiștii locali care se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în cartierele constănțene Abator, Faleză Nord, Poarta 1, Poarta 2, Inel I, Inel 2, Tomis 3, Griviței, Tomis Nord, Henry Coandă, Tomis Plus, Palazu Mare, Badea Cârțan, Piața Ovidiu, Centru, Sala Sporturilor dar și în alte zone de interes ale municipiului Constanța au aplicat 162 de amenzi contravenționale în valoare totală de 35.030 lei pentru acte de comerț ilicit, tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de băuturi alcoolice în alte locuri decât cele special amenajate, răscolirea gunoiului din containere, deplasarea cu mijlocul de transport în comun fără a deține titlu de călătorie valabil, nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice și alte fapte antisociale care vizează în special menținerea curățeniei pe domeniul public al orașului Constanța.

Astfel în parcarea de la Poarta 1, un şofer a fost amendat contravențional cu suma de 1.000 lei pentru că a efectuat cu intenție manevre de întoarcere, accelerări și frânări bruște, drifturi, pe domeniul public. La vederea echipajului bărbatul în vârstă de 29 de ani a demarat în trombă, fiind oprit după aproximativ 300 de metri.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Comert ilicit ...cu zarzavaturi ce mizerie ..cei care vand tigari in piata tomis 3 o armata de lesuri umane sunt protejati de politie ..sunt filmari f nr..
1
0
Sunt urme de cauciuc, o groaza! arata urat rau zona... Si au aparut si parcangii aia cate 4-5! Nu au fost toata vara, au aparut acum, cum dracu ma?! 2 lei pe ora, dar de ce asa deodata?! tocmai acum cand vin localnici? toata vara la turisti ioc, dar iar rupem localnicii de bani1?
3
1
Daca este adevarata informatia , atunci soferu sa curete , urmele de frana , cu periuta de dinti . Clar se v-a calma , un timp mai lung . Fara amenda . Asta ar face , cat 60 de amenzi .
6
1
iarasi dati cu minciunile?
1
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218