REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Șofer amenințat după o șicanare în trafic. Agresorii sunt cercetați. Video

Șofer amenințat după o șicanare în trafic. Agresorii sunt cercetați. Video

A.F. 7 octombrie 2022 | 17:57 5174

Un șofer a fost ameninţat cu obiecte contondente în urma unei şicanări în trafic, în Sectorul 4 al Capitalei. Mai multe probe au fost ridicate de poliţişti, iar agresorii sunt cercetați.

Poliţiștii din Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în aplicare joi două mandate de aducere, emise pe numele a doi bărbați, de 19, respectiv 43 de ani, cercetați pentru amenințare.

Cercetările au început pe 22 septembrie, când polițiștii au fost sesizaţi de către un bărbat că în aceeași zi, în urma unei șicanări în trafic, ar fi fost amenințat de către doi șoferi, într-o zonă din Sectorul 4 al Capitalei, scrie stiripesurse.ro.

În urma cercetărilor a rezultat presupunerea că autorii ar fi doi bărbați de 19, respectiv 43 de ani.

Probatoriul a scos la iveală că joi, 22 septembrie a.c., în timp ce se aflau la o intersecție din Sectorul 4, cei doi bănuiți, în urma unei șicanări în trafic, ar fi amenințat persoana vătămată, folosind în acest scop obiecte contondente.

Cei doi bărbați au fost prinși joi și duși la audieri. De asemenea, s-au făcut două percheziții asupra autoturismelor folosite de către suspecți, în urma cărora au fost identificate și ridicate mai multe probe și mijloace de probă.

Cei doi au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, după care instanța a decis control judiciar.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ăștia trebuie făcuți salam. Păcat că nu au câștigat nemții ww2.
3
2
Așa-i toată nația gunoaielor astea.
1
2
Nișe ordinari tolerați și incurajați de legile justițiției și codul penal distrus de PSD. În țara asta nu mai e loc pentru oamenii corecți și civilizați.
1
0
Esti ofiter 3 la tine in curte, ca daca erai pe vas nu aveai timp de debitat cretinitati un sectiunea de comentarii. Arogantule, inca traiesti in anii aia cand a fi navigator era mare lucru ? p*****l.
4
3
1 la mana .. se pisa pe tine un 3/Officer pe Lng ship de pe blvd ferdinand nr 60 2 - esti un rasist tipic roman . p***t dar cu gura mare .. si cel mai probabil credincios.
1
8
Voi astia din Henri Coanda aveti ceva traume cu taximetristii dupa cate observ. Taximetrist e tac-tu si tot neamu tau. Da-ti doua palme si reziliaza-ti in pwlm contractu la internet. Dubios cum se fac abonamente la astia cu 10 clase.
3
3
Taci in plm ca esti p***t rau de tot. Te rog ... renunta la net ca nu te ajuta. Unde mortii tai te visezi ma cu pistoale ? Ce taximetrist idiot mai esti ma ??
2
7
Esti neam cu sobolanii din clip, magraunule ? In situatii de fata o arma face minuni. De ce sa te bage niste turbati destia in spital, asteptand dupa sa ti se faca dreptate cu anii apoi, cand poti rezolva imediat situatia ?
8
2
Alte idei idioate mai ai ? Sper sa nu faci copii prostane
1
7
Luati-va ba fratilor pistoale. E o vb, mai bine sa planga ma-sa decat mama.Impuscati in cap toti bizonii astia. Sa le imprastii efectiv materia cenusie pe asfalt. Sa vedeti cum dispar smecherii si toti se vor gandi de 10 ori pana sa aiba atitudine dinasta de ghertzoi.
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102