REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Șofer de Mercedes cu numere de ‘Texas’: fără permis și cu PIETON sub ROȚI

Șofer de Mercedes cu numere de ‘Texas’: fără permis și cu PIETON sub ROȚI

Replica API 29 mai 2020 | 00:00 1724

Dumitru M. a fost condamnat la 1 an de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și la 1 an și 3 luni pentru vătămare corporală din culpă. După ce au fost contopite pedepsele, a rezultat cea de 1 an și 7 luni cu suspendare. Decizia nu este definitivă și urmează a se judeca cu apel.

foto: amsonline.ro

Potrivit anchetatorilor, inculpatul Dumitru M., deși avea permisul de conducere suspendat, a condus un autoturism marca Mercedes, cu numere de Bulgaria, în municipiul Constanța, și când a ajuns în dreptul străzii Prelungirea Ghiocei, a efectuat în mod neregulamentar o manevră de mers înapoi fără a se asigura corespunzător, astfel că a surprins și a accidentat un bărbat, care se angajase în traversarea străzii pe la colțul acesteia în timp cer se afla sub influența băuturilor alcoolice, întrucât avea o concentrație alcoolică de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Victima a suferit suferit vătămări corporale care au necesitat pentru vindecare 70-75 de zile de îngrijiri medicale.

Judecătoria Constanța

Date din raportul de expertiză

Din concluziile raportului de constatare tehnică judiciară auto a r rezultă că la data producerii accidentului, a rezultat că locul impactului dintre victimă și autoturism a fost situat pe spațiul carosabil aferent sensului de deplasare cu spatele al autoturismului. Viteza de deplasare a autoturismului a fost de 5- 10 km/h. Starea de pericol și momentul apariției acesteia a fost determinată atât de inițierea și de executarea de către inculpat a manevrei de mers cu spatele, într-un viraj la stânga, fără a fi precedată de o asigurare corespunzătoare, cât și de deplasarea pietonului pe suprafața carosabilă. Inculpatul se află la primul contact cu legea penală și a recunoscut săvârșirea faptelor.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ioooi,fotografia cu Mercedesul este facuta de mine prin anul 2005.Masina si numarul nu are legatura cu articolul.
0
0
ptr prostii se supt mine....masinile se impart in 2 categ...mertzedes si alte masini
1
3
Cine, eu? Eu am opel. Merge foarte bine. Un coleg de munca care se pricepe la masini ma intrebat intro zi ce masina sa isi ea si iam zis de ce nu iti ei un opel???? La opel vei gasii o gama larga de modele incepand de la simpatica corsa gen pana la masini de lucs vectra gen
2
1
E OPEL nu Mercedes!
1
0
Inmatricularea masinilor in alta tara este o mare porcarie. Acestea trebuie inmatriculate in tara de origine a proprietarului.
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614