REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ȘOFER DROGAT, URMĂRIT de polițiști pe străzile din Constanța: a trecut pe roșu și a făcut accident

ȘOFER DROGAT, URMĂRIT de polițiști pe străzile din Constanța: a trecut pe roșu și a făcut accident

Replica API 5 iunie 2018 | 10:44 386

Un tânăr din Ostrov a făcut-o lată! S-a urcat la volanul unui autoturism chiar dacă avea permisul de conducere suspendat și s-ar fi aflat și sub influența substanțelor psihoactive. Nu a oprit la semnalele polițiștilor, a trecut pe roșu și a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

Totul s-a petrecut la data de 4 iunie a.c., când polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Ostrov, județul Tulcea, care a condus un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie, din municipiul Constanța, având permisul de conducere suspendat și fiind sub influența substanțelor psihoactive. Mai exact, oamenii legii l-au somat să se oprească și, cum nu a dat curs solicitării, l-au urmărit pe conducătorul autoturismului, cu semnalele acustice si luminoase în funcțiune. Acesta a trecut pe culoarea roșu a semaforului și inevitabilul s-a produs: a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar, în aceeași direcție de mers. Bărbatul în cauză au fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal. Cercetările continuă.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pusi doar pe tepuit oamenii ale caror pamanturi le au in arenda!!! Niste jeguri!!! Iau subventia de la stat si proprietarilor de la te miri ce acolo sa le scoata ochii si se plang ba ca nu a plouat, ba ca nu au intrat banii de subventie la timp... numai minciuni, jegosii dracului! Moarte lor si copiiilor lor!!!
3
0
Felicitarii ca am inceput sa intram in normalitate si astfel de indivizi nu vor mai fi pe strazi ! Chiar avem nevoie de a populariza asa fel de actiuni ale politiei rutiere .
8
1
tipic comportament de primivit care sta la periferia orasului conducator de bmw
8
0
Cat timp , pe canalele tv , romanesti, se promoveaza , direct sau indirect , manele , nonvalori , prostu gust , aroganta sau nesimtire , este greu sa te astepti la ceva , pozitiv . Daca esti dispretuitor si arogant , atunci , asta se trasmite si la felu de a conduce...nu doar scoala de soferi , conteaza , ci si omu...
12
1
Toti umbla drogati in Constanta la volan
8
1
Deea sa le-o sugi lu aia din cartier care au bmw audi ...
2
10
Cei mai valabili baieti la Biroul Rutier..bravo lor!!!
11
0
Acest dosar penal probabil chiar va ajunge in instanta. Judecand dupa tigaia pe care o conduce si dupa faptul ca nu il cheama Tiriac, e o sansa mai mare sa se intample ceva
9
1
Trebuia dobitocul de Tulcea sa omoare pe cineva ca sa fie inchis sau e suficienta aceasta dovada de cretin?
11
0
Toti fomistii din cartierele rezidentiale palas .4-5 cet etc , au facut 2,3 combinatii adica trafic sau carduri si si-au si ei bemveu fa , sa fie si ei smecheri . Din pacate ii bate foame cu 1-0
24
2
ce putea sa conduca ? un bemveu fa . n-am nimic cu marca masinii , pacat de toti idiotii care detin astfel de masini
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218