REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Șofer fără permis și cu MAȘINĂ FURATĂ, URMĂRIT cu FOCURI de ARMĂ la Constanța!

Șofer fără permis și cu MAȘINĂ FURATĂ, URMĂRIT cu FOCURI de ARMĂ la Constanța!

Replica API 18 septembrie 2019 | 00:06 430

A avariat mai multe mașini!

A avariat mai multe mașini!

Polițiștii din cadrul Secției 4, marți, în jurul orei 3.30, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnal de oprire unui autoturism, pe strada Eliberării din municipiul Constanța. Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat la semnalele polițiștilor, aceștia au procedat la urmărirea autoturismului, până pe strada Vulturului.

În acest proces de urmărire, conducătorul auto a acroșat 4 autoturisme parcate, după care s-a dat jos din vehicul și a fugit. După ce a fost somat să se oprească, acesta a continuat sa fugă, moment în care unul dintre polițiști a tras un foc de avertisment în plan vertical, iar apoi s-a reușit reținerea persoanei în cauză. Menționăm faptul că, în urma folosirii armamentului nu au fost provocate victime sau pagube materiale. Acesta a fost identificat ca fiind un tânăr, de 18 ani, din comuna Băneasa, județul Constanța.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Totodată, în urma cercetărilor, polițiștii au descoperit faptul că autoturismul condus de tânărul în cauză fusese sustras, în noaptea de 16-17 septembrie a.c., de pe strada Dezrobirii.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, furt în scop de folosință și distrugere.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A ti reusit sa prindeti si voi pe cineva... Beat mot. Agentul Taner capatana de oaie sta si bea la masa cu toti ciorditorii din Palas.
0
1
Daca a stiut sa fure un mertzan fara chei inseamna ca e putin "artist". Ia mai investigati. Ce masini a mai furat? E o retea ceva? Ca doar nu sa nascut cu "arta" in sange,
2
0
unei prostul ala care comenteaza de opel. peostule care esti.
2
0
Nu crezi ca ar trebui sa iti controlezi vocabularul? Daca cei din Baneasa stau inconjurati de rudari si tigani, asta nu inseamna ca si noi romanii suntem ciori. Noi nu ii putem exclude, asa ca trebuie sa convietuim langa ei fie ca ne place, fie ca nu. Nu baga toti oamenii din Baneasa in aceeasi oala. Sau poate cioara esti tu si asa ii vezi pe toti din jurul tau
4
1
S-au mutat toti taranii la oras. Este jale.
5
2
ciori borate din comuna Baneasa
9
4
Bravo Sectia 4!
7
0
sa plateasca ! asta vindeca . dar judecatorii e dkkt !
8
0
In Palas este raiul soferilor fara permis si a l talhariilor. Tiganii furea, talharesc, bat copii romanilor le ia banii... Unde este politia, jandarmeria sau pol locala pe varianta la spaga la pesti. De ce va platim putorilor.
20
1
Iar un infractor din localitatea Baneasa ? Pe langa tiganii cersetori acum au ajuns aici si infractorii din Baneasa ? Primarul COLIS s-a pus cu biciul pe ei si ii goneste la Constanta ? Sa-i tina la el acasa.
18
1
2 ani cu suspendare.
9
3
Felicitari!!!
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614