REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Șofer la un pas de COMĂ ALCOOLICĂ, prins la volan în stațiunea Mamaia: 'Am băut doar o bere...'

Șofer la un pas de COMĂ ALCOOLICĂ, prins la volan în stațiunea Mamaia: 'Am băut doar o bere...'

Replica API 22 iulie 2019 | 00:34 473

RAZII ALE POLIȚIȘTILOR RUTIERI

RAZII ALE POLIȚIȘTILOR RUTIERI

Pe raza județului Constanța, sub coordonarea Direcției Rutiere-I.G.P.R., polițiștii au desfășurat în noapte de sâmbătă spre duminică, o acțiune, destinată combaterii conducerii autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

În acest context, polițiștii au constatat 7 infracțiuni, dintre care 6 pentru alcool și 1 pentru substanțe psihoactive (cannabis). De asemenea, au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. nr. 195/2002 (dintre care 19 pentru alcool), în valoare totală de 23.620 de lei. Au fost reținute 27 de permise de conducere (25- pentru alcool, 1-pentru substanțe psihoactive și 1–alte abateri).

De precizat faptul că unul dintre conducătorii auto era aproape de comă alcoolică, spunându-le polițiștilor că a băut...o bere. Acesta a fost depistat în jurul orei 01.00, pe în Mamaia. Individul este din Suceava și are 33 de ani. Potrivit oamenilor legii, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Acesta nu este singurul care s-a ales cu dosar penal

Sâmbătă, 20 iulie a.c., în jurul orei 12.25, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, în vârstă de 49 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară, pe DJ 392, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Duminică, 21 iulie a.c., în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din București, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 86, în stațiunea Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 20 iulie a.c., în jurul orei 15.35, polițiști din cadrul Postului de Poliție Cobadin au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Cobadin, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Depozitelor din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehciule.

La data de 21 iulie a.c., în jurul orei 01.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Topraisar, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe Dn 2A, fără a poseda permis de conducere valabil.

La data de 21 iulie a.c., în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat o tânără, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Oltenița, județul Călărași, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 86, în stațiunea Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au mai depistat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din localitatea Pantelimon, județul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 86, în stațiunea Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. A fost depistat și un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Medgidia, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 21 iulie a.c., în jurul orei 02.49, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din orașul Murfatlar, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 21 iulie a.c., în jurul orei 05.00, o patrulă mixtă formată dintr-un polițist din cadrul Poliției orașului Ovidiu și un polițist local a depistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Ovidiu, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 228 A, în orașul Ovidiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 21 iulie a.c., în jurul orei 06.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Năvodari, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia Nord, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O bere ai voie de fapt ai voie cat vrei tu numai sa-ti iasa mai pputin de 0.8 la mie in sange. Pana si in Rep Moldova ai voie 0.3 la mie!
0
0
Permisele anulate pe viata.
1
1
Pedepse de 6 luni cu executare la locul de munca pentru tentativa de omor
1
1
Ca vreo 10 ani Mascariciul aflat acum in puscarie si care locuia pe malul ghiolului daduse ordin lnspectorilor Sefi sa nu vada picior de agent de circulatie prin Mamaia ! Ca sa poata El si toti drogatii sa alerge ca bezmeticii pe la cluburile din Mamaia Nord ! Aaaa , acum dregeti busuiocul ... Vin alegerile si astia vor fi schimbati !
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614